E L I N



GRATTIS TILL ALLA OSS SOM HETER ELIN!

Tingeling



Eller bara "TING"

Så söt :)

Hell

Ja, jag har gått och blivit sjuk. Natten till igår vaknade jag flera gånger. Först frös jag skitmycket och en timme senare var jag asvarm och nästintill genomblöt - feberfrossa. Men gick upp halv sju för att jag skulle iväg och jobba i tio timmar, very funny. Inte nog med det, så mådde jag ganska illa också, men det var bara att pina igenom.
Annars är man förkyld och har ont i halsen.
Idag är jag ledig, så det blir bara attt a det lugnt och kolla på Indiana Jones- triologin som vi fick hem idag :) Den fjärde var ju inte så längesen man såg.

Soffan med Indy


Falling Slowly

Efter en timmes vistelse utomhus igår kväll/natt så har jag idag ont i halsen och SJU myggbett på VARJE fot!

Nice!

Favourites by Lindex




De två översta armbanden är skitsnygga och funderar på att köpa dom.
Klänningen och sjalen (och även en skitsnygg svart kavaj)  köpte jag igår :)
Det är fint när man jobbar där och får personalrabatt!

Verde


Morrn'

Jaha, varför skulle jag ställa klockan på 7? Kunde ha sovit iallafall en halvtimme till.
Sen är det ju kul att jag vaknade kl 6, av en dröm som var lite hemsk, så jag knappt "vågade" somna om. Tack för den.
Men men. Nu sitter jag här påklädd, sminkad och lockig i håret.
Tåget går 9.20. Det är om en och en halvtimme..

I find it very easy to be true

Blev strykning nu på kvällen framför Walk The Line. Älskar musiken och Joaquin Phoenix är så snygg, hihi. Tycker också Reese Witherspoon spelar väldigt bra, med en sydstatsdialekt :)

Har även klinkat lite på gitarren, går väl sådär. Får leta upp en kille som kan spela för mig. Eller leta och leta, känner ju redan en, så får väl pallra mig dit. Var ett tag sen vi träffades =/

Nej, ska man gå upp kl 07.00 imorgon är det nog bäst man går och sover nu!

When It Was Unbreakable


Copyright Elin Albihn

större bild här

Blow away

Shit vad dagarna går fort när man är ledig. Jag vaknade vid elva, sen blev det gymmet, handla lite, hem och städa. Och nu är klockan redan halv fem. Men jag har ju fått motion och en skinande toalett, så det är väl alltid något. Nu ska jag duscha, sen får vi se vad som händer.

usch vad det ska blåsa

Half Blood Prince



Ingen tvekan om att Daniel Radcliffe aka Harry Potter har blivit riktigt snygg! Är ganska snygg i filmerna, det enda som stör mig lite är glasögonen ^^
finns det något sexigare än när en kille har lite skäggstubb? haha ;)

Förövrigt så var filmen ganska bra. Inte så spännande, lite i slutet, men den var ganska rolig. Och lite mer kärlek, det gillas.

Purple


Copyright Elin Albihn
Bilderna får inte användas utan tillåtelse

Ledig

Idag ska jaga bara ta det lugnt. Hade tänkt åka iväg till gymmet, men tar nog det imorgon.
Lite mysigt att det regnar, för då har man en bra ursäkt för att vara inne och kolla på tv eller sitta här.
Men ska nog göra lite nytta ändå och stryka lite kläder samtidigt som jag tittar på film.

Ikväll blir det Harry Potter med mami i "Kungariket" :)

Nu är det slut på veckan..

..det är dags för fredagsmys!


Jajemän, kycklingsallad, jordgubbar med glass och marabouchoklad står på menyn denna kväll. Till det serveras en hyrfilm á Wallander. Det gillas att vilsta hyr ut för 19 spänn :)

There's not a star in heaven that we can't reach

Idag hade det varit skönt att legat ute i solen, men jobbade mellan 12-18 så det var bara att glömma. Får hoppas det är fint väder på söndag för då är jag ledig :)

Blev lite sommarfeeling med grillat kött & majs, kall dricka och grillade marsmallows (i mariekex!!)

Nu ska jag packa lite träningskläder tills imorgon, slutar kl 14 så ska ta en sväng på stan sen gymmet när jag kommer hem.
Sen ska jag lägga mig i sängen med en film :)

Headline

God morgon! Solen brassar på mitt fönster så nu är det säkert 25 grader härinne. Skönt att sova med duntäcke då..
Ska kila ner och äta frukost, sen chilla fram tills kl 13 då jag ska åka och jobba.

Dragonfly

Kollade nyss på en film på trean med Kevin Kostner. Var väl helt okej, men lite psycho. Jobbigt med sådana filmer. Jag och mamma satt tätt intill varandra med en kudde framför ansiktena, eftersom det hoppade fram massa saker så man vart skiträdd!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Systrar i Jeans!

Godnatt :)

***

Visst är det irriterande när man tar en blandpåse med godis och just den du tog är det mest av de bitar du tycker minst om?


Nostalgi

När jag lyssnar på HIM så väcker det gamla "minnen". Året var 2005. Den som fick mig att börja lyssna var P. En kille med väldigt bra musiksmak. Annars är det ingen känner vidare bra. Har träffat honom en gång och spelat bowling, haha. Ja, finns en del att säga om honom..

År 2005 var jag såhär duktig i photoshop: 

Haha, avancerat!

Det är sjukt längesen, tiden går så jäkla fort.
Har för mig att det var denna sommar jag och mina två bästa kompisar cyklade till Lindesberg där vi tältade, strosade runt på stan och på kvällen cyklade vi ut till Gusselby och spelade kubb med killarna. Ja, det var tider det.
Saknar tiden med er tjejer!

Dagens I-landsproblem

Nu börjar det bli lite panik för mig. Min foundation är snart slut och jag jobbar hela veckorna så har inte tid att åka och köpa ny. Det är inte världens grej, men när man jobbar i en klädbutik vill man se lite fräsch ut.
Och att jag inte kan köpa vilken som helst är för att min hy inte är problemfri så de "vanliga" sitter inte alls lika bra som denna.
Får hoppas mamma och pappa kan köpa den åt mig när de åker till stockholm på tisdag.


T R Ö T T

Jobb mellan 9.30-16.10 utan rast.
Jag är skapligt trött.
Blir en tidig lördagskväll, antingen framför tv:n eller med en bok.

Då var det klart



Ja, då blir det Örebro för min del i höst. Det var lika bra att det vart såhär, eftersom jag inte kunde bestämma mig.
Sen såg programmen lite olika ut, fler ämnen (som jag helst ville läsa) i Örebro.
MEN.
Jag längtar tillbaka till Västerås och MDH verkar som en väldigt bra och rolig högskola.
Men jag måste tänka på själva utbildningen och då är nog Örebro faktiskt bättre.

Dags att lära känna ännu en stad. Men det är antagligen bara ett år. Nästa höst kan jag vara vart som helst, Svalöv, Halmstad eller Linköping.

Rain

Regnet bara öser ner, det är så tråkigt. Fast lite mysigt, för då kan man vara inne och titta på film eller göra nåt annat kul. Men jag ska åka iväg och jobba mellan 15 -19.10. Rätt skönt med en kort dag och sovmorgon. Har inte gjort så mycket hittills, duschat och ätit frukost, seg som man är.

Detta inlägg vart ju hur ointressant som helst, men vill hålla bloggen någorlunda vid liv =P

Bjuder på en "tummen-upp-jag-är-glad-fast-det-regnar"-bild från Winnerbäck förra sommaren.


Vi se det snöar.. men i juli?

Det kom en rejäl hagelskur här, vart ju nästan döv när man gick ut på altanen. Konstigt när de var ganska stora. De ligger fortfarande kvar på gräset :S




Hundarna gillar snö


Jag såg det positiva med skyfallet :)


Titta vad haglet gjorde med bl.a. våra rabarber. Även många av blommorn blev förstörda.. Tur att man själv inte var ute!

Måndag morgon

Ska snart åka iväg och jobba och slutar redan vid kl 14! Då hade jag tänkt träna, men får väl se om vädret är så roligt att cykla i. Annars ska jag hem och läsa ut boken jag håller på med - Vita Vrister. Handlar om överfall här i KAK- området. Lite roligt när man känner igen sig i boken, med ställen som brattberget och teknikbacken.

Nu är det dags för frukost.

Liten utflykt

Idag blev det en tripp till Kungsör för att spela minigolf på Ekudden. Inte för att det var något att ha, bara nio banor så vi körde två varv. Kom sist som vanligt..
Efter det så åkte vill till Kungsudden och fikade :) Sen kollade vi på långhåriga kossor (som heter highlands cattle).


Tankar och måsten, men mest bara babbel

Nu när man själv har kommit ut i "vuxenvärlden" och man har ett jobb (om än bara sommarjobb för tillfället) så börjar man förstå att tiden verkligen inte räcker till. I Juli kommer jag i snitt jobba fem dagar i veckan och då kommer jag hem cirka halv åtta på kvällarna. Så de dagarna jag väl är helt ledig vill man både sova ut, men också gå upp tidigt för att hinna så mycket som möjligt. Det finns ju vissa måsten som måste hinnas med.
I onsdags när jag var ledig så gick jag upp vid kl 8.00 för att ta tåget till Eskilstuna 9.34. Där skulle jag till optikern, för att beställa en ny sorts linser (men dum som jag var så tänkte inte jag att den linsoptiker de har där, kanske skulle vara på semester, så jag inte kunde rådgöra vilka linser jag skulle ha..) Så jag hade åkt in dit nästan helt i onödan.
Anyway, var hemma vid kl 13 igen och då skulle jag äta innan det var dags för städning. Toaletter är ett rum som blir så äckligt skitigt på en gång, så det var liksom tvunget.
När jag var klar med det så installerade jag officepaketet och virusskydd på min dator och sen var det redan dags för kvällsmat. Vart tog dagen vägen liksom? Jag hade förutom det ovannämnda även tänkt träna och åkt förbi körskolan. Men det hann jag uppenbarligen inte.

Jag ska väl inte klaga så mycket egentligen, för jag har vart ledig hela dagen idag och är det även imorgon, så då hinner man en del. Men idag kände jag bara för att slappa så har bara legat och läst, vilket var väldogt skönt :)

Imorgon blir det nog faktiskt gymmet om det inte är allt för kvavt. Denna värme gör att vi inte orkar göra så mycket heller. Hade vart snäll annars och strykt, den numera stora, klädhögen. Varför kan det inte vara 25 grader och lite friskare luft?

Känns som det bara blir en massa babbel, så orkar du läsa är det upp till dig. Det var väl liksom inget nytt?

On My Way



Var och klippte mig imorse, blev superbra!
Förstår inte att det kan vara 25 grader redan kl 8 på morgonen. Phu, va varmt det var att cykla ner på stan..

och snart bär det ner igen, till stationen!

Kom ihåg mig

Varför sitter jag fortfarande kvar här? Jag har gjort iordning matlådan till imorgon, läst igenom alla inlägg på bloglovin och allt annat såntdär. Ingen rolig inne på msn heller. Men som vanligt sitter jag kvar här iallafall. Finns en sak som håller mig kvar. Börjar på S och slutar på POTIFY!
Skön vecka förövrigt, bara två jobbdagar kvar, vilket betyder ledig i helgen :) Ska även ner och klippa mig imorgon bitti, så då blir man lite fräsch i håret :)

Dock är värmen är inte sådär behagligt skön längre, det är så kvavt att man inte orkar göra nånting, man kan ju knappt sova.. Men jag är nog inte ensam om att tycka det.

Nej, nu måste jag sova!!

Elin



Detta är en ny favortartist :)
Hörde en underbar version av Winnerbäcks "Kom Ihåg Mig Mig Då" av henne på spotify och jag är fast.
Även låten hon gör tillsammans med lars är helt underbar!
Låter inte hon lite som Nina Persson på rösten? Vilket också är en bra sångerska vi svenskar ska vara stolta över :)

RSS 2.0