Vad är det med duktiga unga asiater?


I feel good

Då var man ett steg närmare körkortet. Halkan var skitkul verkligen och det var lite skönt att få sitta själv i bilen och köra.
När jag kommer hem blir det kinamat, pappa ville fira att han ska börja på nytt jobb (eller mest fira för att han slipper sitt gamla). På naturen har vi målat med kritor och labbat, ganska roligt.
Idag är en toppendag. För att göra den ännu bättre köpte jag subway på lunchen!

Goodbye

Här Är Jag

Har nu sett att flera som frågar efter spotify- invites har fått på en gång så nu försöker jag med.


Så känner du att du har en invite till övers och vill ge det till en trevlig tjej som mig så skicka den till [email protected] ;)

Movietime again

Denna helg var det vår tur att visa Män som hatar kvinnor. Söndagsvisningen betydde fullsatt, alltid lika kul. Jag tror alla tyckte filmen var värd pengarna, för den var verkligen skitbra. Ungefär vad jag hade förväntat mig och vad jag kom ihåg av boken. Var en del i slutet de inte visade så mycket, men den hade inte så mycket med huvudstoryn att göra. Att den var 2 tim och 25 min kändes knappt, det krävdes liksom till en sån story.

Nu ska jag packa ihop lite smink tills imorgon, måste ju vara fräsch när man ska jobba. Hinner inte ens hem emellan, så det blir en lång dag imorgon. 12 timmar hemifrån, jag kommer vara i full gång hela tiden. Kommer väl stupa i säng imorgon kväll. Men det är det värt!

The Difference

Idag är nog första gången jag märker av den förlorade timmen litegrann. Vaknade ju inte så sent, men har vart trött och lite halvseg sen dess.
Har iallafall skrivit klart psykologin och skickat in den. Kommande vecka kommer inte vara sig lik de andra.
Imorgon har jag lektion på förmiddagen, sen jobbar jag mellan 14- 19. På tisdag är det halkkörning som gäller, sen lektion på eftermiddagen. Onsdag är som vanligt, sen har jag påsklov! Ska bli så skönt. Ska kolla om jag får jobba lite då med, vore nice!

Resten av dagen ska jag bara slappa, jobb och bio kväll. Män som hatar kvinnor, ser fram emot den!

Australia


Kollade på en skitbra film igår!
Kan det bli bättre med en sexigt skäggig man med australiensk dialekt? Tror inte det!
Men förutom han så var det en riktigt bra story, visade bl.a. hur folk såg på mörkhyade, vita och s.k. krämiga (en blandning).

Happy Face

Det gick jättebra att jobba igår. Lärde mig kassan ganska snabbt, så jag stog där i princip hela dagen. Men det är kul, för då får man träffa massa folk och det händer nåt hela tiden. Det bästa av allt, jag ska jobba på måndag med! :) Tänk vad allt kan vända så fort. Har gått och antagit att jag inte kommer få nåt jobb i sommar och kommer få leva snålt. Men de sa att de skulle behöva mig i sommar också, så de får inte ändra sig.

Ska snart åka iväg och sola med syster, välbehövligt. Har den ljusaste foundationen och ändå är den för mörk för mig :S Illa alltså!

Ikväll blir det kalas hos faster.

Hard work work



Efter vi hade ätit så ringde chefen på Lindex och undrade om jag gick i skolan imorgon. Men jag sa att jag är ledig på fredagar, så jag ska jobba 12- 19!
Hon sa också att jag kommer få jobba i sommar. Skönt att ha det fixat! Har man en sak mindre att tänka på. Då ska jag bara se till att ta körkort, så jag kan ta mig dit själv. Men det gör jag ju!

Ska nog gå och lägga mig snart, så jag kan få sova ut lite.

I'm ready

Nu har jag köpt studentklänning :) Det blev en vit, annars hade jag inte köpt någon, har en fin ljusblå klänning hemma, men den har jag på studentmiddagen istället.
Sen köpte jag också ett par jeansleggins, men eftersom storlekarna inte passar mig så bra, så köpte jag ett par som är lite för tajta, men de skulle töja sig en storlek, så det återstår att se.

Annars blir det våfflor ikväll, men innan dess psykologi!

Vissa saker blir man inte glad av

Börjar seriöst bli trött på min dator. Idag kunde jag återigen inte logga in på mitt konto, så fick logga in på ett gästkonto och då har nästan alla inställning försvunnit. Som tur var så hittade jag mina internetfavoriter, dokument och bilder i en mapp på C: fast inte där de ska vara normalt.

Annars har dagen rullat på i vanlig ordning, vi hade rektorn Maija på psykologin och hon var jättebra som lärare. Jag hade fått uppfattning om att hon var ganska sträng och hård, visserligen är hon det om man jämför med våra andra lärare, men inget överdrivet.
Imorgon ska jag ut till Tuna Park efter skolan och kolla lite på studentklänningar + ett par svarta jeansleggins.

Ikväll blir det house och chokladmousse som jag ska vispa iordning nu!

See you.

90210

För er andra som tittar på 90210 så kan jag meddela att nya avsnitt kommer den 20 april. Det sänds inte förrän nästa tisdag i USA, men då förstår jag inte varför de måste vänta nästan en månad med att sända i sverige?

Då visste ni det iaf!

Come On

Ny vecka, men ingen bra start. Det börjar med att det är snöigt ute, så man kan ju undra om det är påsklov eller sportlov vi har om två veckor.
Sen när vi kommer till skolan och hämtar våra bilder till vår fotoutställning, märker vi att det har blivit väldigt fel i framkallningen. Alla huvuden är avhuggna. Enligt kundtjänst är det vårt eget fel, för att vi har valt det förinställda "fyll ut pappret" och hade kollat på fel förhandsgranskning. Men jag tycker att de kan vara tydligare där man beställer! Ja, så nu sitter vi här med 7 bilder som inte går att använda och 150 kr från skolan som har gått rakt ner i sjön. Har vi tur kan en lärare ringa till de igen och se om de är snällare mot honom än mot mig.  

Jag är inte typen som klagar så mycket annars, vilket jag också märkte idag när vi fick en ny samhällsuppgift. Vi ska skriva en utredande uppsats, på ca 7 sidor. Alla tycker det är jättejobbigt och klagar över att de inte kommer hitta någonting. Jag är inte så orolig över själva uppgiften, bara att vi ska få för lite tid på oss. Men det löser sig, alltid.

varning, förbud, lokalisering, upplysning..

Med tanke på fredagens resultat av två timmar på körskolan, så tog jag fram teoriböckerna. Går igenom alla vägmärken nu (fast det är de jag kan bäst) sen ska jag väl läsa igenom tjocka boken några gånger, eftersom lite har försvunnit. Men jag kommer väl 5 sidor sen somnar jag.

Turn

Jag hittade min spegel. Varför glömmer man att titta i sin stora rese-necessär?

Det verkar som vädret vänder, börjar gå ner till nån ynka plusgrad och det är ingen sol ute. Ska tydligen snöa/regna senare också. Tråkigt, jag och antagligen alla andra vill ju ha vår.
Men enligt nån som var med på babben & co igår (tror det var thomas di leva) så ska man säga: jag vill inte ha vår. För Gud hör inte ordet inte.
Så vi vill inte ha vår!

Idag blir det också bara slapp, känner inte för så mycket annat. Jobb ikväll.

Okult

Ibland kan man ju börja undra om jag har blivit senil eller om jag faktiskt har en tjuv i mitt rum.
Igår kväll letade jag efter en påse där jag har ett par shorts, men hittade inte dem någonstans, helt borta. (sen kom jag på att möjligheten finns att de ligger kvar hos min mormor).
Nyss letade jag efter en liten spegel och den är också helt borta. Vet att jag och Sabina hade den när jag lockade håret på henne inför 100- dagarsfesten. Kanske fick hon med sig den hem? Hoppas det, för den finns ingenstans. Den är bra att ha, spec när man fixar håret.

Men jag har hört att man ska lägga sina nycklar i fönstret om man har tappat bort nåt, men då kommer väl nycklarna också försvinna?

Update

Gamla headern


Nya headern



Sådär, när jag vet vad jag vill ha så är jag ganska effektiv.

Hold On

Tänkte göra min header lite vårig och nu har jag ju hittat en mapp med lite vårbilder, så jag ska se vad jag kan få till. Gillar själva layouten så jag byter nog bara ut bilderna!

Twist it



Åt årets första glass i tisdags. Självklart blev det twister, min stora favorit. (Får ont i magen av vanlig glass, så magnum får jag väl äta vid speciella tillfällen)

Men eftersom det är tidigt på säsongen så var glassen ganska fyrstorkad =/ folk äter ju inte glass på vintern..

Blåsippa uti backarna står


Hittade ne hel mapp med massa vårbilder (blåsippor) från förra året!

Så kom an

Nyupptäckt, bra musik. Simon Norrsveden!

Fredag á Elin

Med tanke på att jag gick upp vid halv nio och sedan gick ut med hundarna i en timme, så har jag slappat framför tv:n hela eftermiddagen. Skönt det, men imorgon blir det städa och jobb på kvällen. Hoppas på fint väder så man kan gå ut en sväng då med :)
Ska kanske försöka fota lite eller leta fram lite gamla bilder att ladda upp här, så ni slipper massa onödigt babbel från mig.

punkt.

High Expectations

Idag har jag spenderat förmiddagen på körskolan. Teoritesten gick ju inte alls lika bra som jag hade trott -_-
Ska snart snygga till mig lite och gå bort till skogiganten och hämta mina gladiatorsandaler :)

dagen

Idag:
- har jag vart väldigt produktiv på projektarbetet och på rasten hittade jag en jättefin studentklänning, kanske ska köpa den i helgen!
- på historian gjorde vi lika mycket som vanligt, alltså typ ingenting
- har jag regristrerat mitt cv på manpower och nåt mer rekryteringsföretag och sökt sommarjobb på samuelssons (fast de tar inte emot i sommar)

nu ska jag gå och sova!

Drop


Hittade en skaplig bild tillslut

Inspiration?

Försöker hitta lite fina bilder att visa upp här, men eftersom jag mest tar naturbilder så har jag antingen bilder med frost, is och snö eller med helt utslagna blommor. Och vill inte visa för somriga bilder nu.
Så jag tycker det kan komma lite vårtecken ute så jag har något roligt att fota.

Annars borde jag ju öva på porträtt, men har inget bra offer ^^

Television

Det blev inget naturplugg, utan hjälpte mamma med maten när jag kom hem, sen efter vi hade käkat fotade jag klart min fotouppgift.

Nu kollar jag på bygglov, sen blir det house. Sen blir det sängen, jag är såå trött!

School

Skolan har flytit på bra idag, fast vi fick en tråkig nyhet idag på psykologin. Vi kommer inte ha vår nuvarande lärare nåt mer, väldigt tråkigt, för det verkar vara en jättebra lärare. Hoppas bara de hittar en bra ersättare, för läraren utgör stor del av intresset för ämnet.

Nu ska jag åka hem och fortsätta skriva lite på naturen.

One year ago

Idag är det två årsdagar som äger rum, en för mig och en för arboga kan man säga.

Det första är att det är ett år sen vi fick nyckeln till vårat hus och två veckor senare hade vi flyttat in. Inte förrän en månad sen fick jag garderob, men allt tar sin tid. Skönt iallafall med större utrymme, fast det blev ännu en kilometer längre till stan.

Det andra är en större sak. Ikväll är det ett år sedan en väldigt tragisk händelse. 
Även om jag inte kände familjen personligen vet man ändå vilka det är och det berör en, speciellt i denna lilla stad där "alla känner nästan alla".

Tiden går så otroligt fort. Oftast iallafall.

One step closer

Fick mail imorse om att min halkkörningsbokning var bekräftad, great! Ett steg närmare körkortet :) I sommar ska jag verkligen ha det!


No more Mr. Niceguy

Idag fick jag en otrevlig överraskning när jag cyklade ner till stationen. Massa regn! Det hade jag inte räknat med, trodde det skulle bli sol idag. Men SMHI tycker om att ge oss falska förhoppningar. Det lovar sol imorgon, hela tiden. Kommer vi någonsin komma dit?

Glömsk

Vid matbordet började jag och mamma prata halkkörning och att hon hade hört att fr.o.m. 1 april ingår det två olika riskmoment man ska göra, dels halkkörningen, men även en teorigenomgång med droger och sånt. Då kom jag på att jag skulle göra den innan april för att slippa det, det hade jag t.o.m. diskuterat med körskoleläraren för typ en månad sen. Så nu har jag bokat en tid den 31 mars, hoppas jag får den!
(Jag ska göra halkan privat, eftersom jag inte är så nära uppkörningen än, för er som undrar)

För övrigt så smakar den nya listerine som linement i munnen och eftersmaken är inte ett dugg godare. Men vill man vara fin, får man lida pin!

Med det säger jag godnatt!


Down

Jag tycker inte om när man har sett fram emot något, sen blir man lite besviken när det inte blir av. I detta fall är det bara ett tv- program, men ändå tråkigt när man har väntat på det en vecka och så visar de ett gammalt avsnitt. Det verkar som det nya avsnittet inte ens har sänts i USA?

Familjen


Bakning

Igår vart det bullbakning hemma hos oss, gott gott. Issa gjorde kanelbullar och jag gjorde vaniljbullar :) Så det får bli efterrätt när jag kommer hem, men först lunch.

Lovely

Det är verkligen härligt ute :) Satte mig i solen ute på altanen och det vart jättevarmt på en gång, men skönt! Men nu till problemet med nåt bra att ha på sig, har nämligen ingen bra jacka att ha på mig såhär på "för- våren".  Jag har en vindjacka, men det kan bli lite för kallt. Skinnjacka passar jag inte, tyvärr.. Men det löser sig på något sätt.

Solsken


Äntligen så är solen framme, känns som man inte har sett den på flera veckor. Man får såklart vårkänslor, så nu sitter jag här i piratbyxor och lyssnar på Hellström & Winnerbäck, nu vill jag ha sommar!

Morrn

Med tanke på att jag somnade runt 12 igår, så har jag sovit mina timmar och är uppe skapligt tidigt idag med. Hoppas bara jag är trött ikväll, så jag kan sova tidigt. Att gå upp kl. 6 är ingen höjdare direkt.

Vad händer idag då? Hade tänkt träna, men känner mig fortfarande lite förkyld (iallafall när jag vaknar) så jag kan lika gärna vänta någon dag till.

Nu kurrar det i min lilla mage, så ska kila ner och äta frulle :)

Short hi

Idag har jag kört en sväng på stan, gjort 2/3 av min fotouppgift, pusslat och kollat på tv. Melodifestivlen blev lite spännande där på slutet, men vi kan ju hoppas att europa gillar vårat bidrag.

Är skittrött så ska krypa ner under mitt täcke nu.

Comic


Copyright Elin Albihn

Från en fotouppgift, tema var kall

I need more time

Idag har inte hänt så mycket. Hade tänkt (som alla andra fredagar) att jag skulle åka ner till körskolan och göra lite teoritest, men blev det av? Nej. Man hinner ju ingenting vettigt när man är hemma. Man hinner göra nån grej, sen ska hundarna ut och när man kommer in måste man duscha dom eftersom de blir hur skitiga som helst. sen ska man duscha själv, laga mat och vänta på syster som aldrig blir klar.. Ut med hundarna igen, åka och handla med pappa och städa och plugga..
Förstår ni att jag längtar till något eget?
På tal om det så slog mig tanken att jag faktiskt är ganska glad över att vara singel, av den anledningen att jag slipper tänka på någon annan än mig själv när jag ska välja högskola, vad jag vill göra och vilken stad jag vill till. För hade jag en pojkvän hade jag nog inte velat flytta härifrån om inte han ville det. Så nu har en punkt lagts till i "fördelar att vara singel". (Fast det är ju alltid kul om man har någon att mysa med)

85



Sköna byxor men lite konstiga i storleken och dålig kvalité på trycket. E:et håller redan på att ramla av och s:et är utsmetat. Jag har använt de två gånger.

Ska kila iväg till öb om en stund, när Issa är klar. Sen kanske fixa lite med fotouppgiften och städa. Annars blir det bara ta det lugnt.

Good Morning Sunshines!

Idag är jag uppe väldigt tidigt för att vara ledig. Orsaken är väl att jag annars är van att gå upp vid 6 + att jag var hungrig. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Djungelboken, älskar gamla disneyfilmer! :) Började kolla på den igår men somnade efter en kvart (och då var inte klockan inte ens elva!)
Men annars så längtar jag till disney- kvällen som jag och mina kära kompisar i klassen ska ha :)

nu film.

I natt jag drömde..

Nattens dröm var en bra dröm. Den handlade inte om någon annan person, utan bara om mig själv. Jag drömde att jag hade flyttat till en egen lägenhet. I början såg det ut som det gjorde i min mormors gamla hus, badrummet och allt såg riktigt 70- tal ut. Jag sa att jag ville måla om, men mamma sa att man inte fick göra det, då vart jag lite sur.

Men annars var det skönt med något eget och man hade bara sig själv och tänka på och man har inte någon annan som stör om man försöker koncentrera sig. Jag längtar till jag får skaffa en egen lägenhet, man får inreda allt precis som man vill (inte bara ett sovrum).  Men innan det måste jag ha ett jobb, så jag har råd med räkningar, mat och lite inredning såklart :) Jobb är inte det lättaste att hitta idag och efter studenten ska jag plugga iallafall ett år till och då är det lika bra att bo hemma. Sen hoppas jag på jobb eller någon kurs/utbildning en bra bit härifrån!


Mums

Idag fick jag min efterlängtade fisk i äggsås, det var muuums!

Annars har jag bara tagit det lugnt och det känns som jag inte behöver skriva mer i detta ovärda inlägg.

punkt.

Spooky brain

Jag hatar när ens undermedvetna tränger på och man upptäcker att man har låten "I Love Europe" på hjärnan, helt utan anledning.  
Varför fastnar alltid de sämsta låtarna på hjärnan för?

Vad vill de mig?

school

Onsdag. Idag har vi media, skön lektion. Sen på eftermiddagen har jag foto, hoppas jag har gjort bra ifrån mig på fotouppgiften vi fick.

När jag kommer hem ska jag bara slappa :)

report from school

Just nu har jag psykologi, men har gjort klart uppgiften så sitter bara och vänta på att lektionen slutar. Sen har jag redovisning på naturen, kan nästan allt utantill förutom ett stycke som verkligen inte vill fastna, så jag får väll kolla lite i mina papper. Ganska skönt att vi bara är typ 5 st iallafall.

Idag kom våra studentkläder, hoppas verkligen mjukisbyxorna jag beställde passar i storleken :)

När jag kommer hem ska jag fota klart de sista sakerna tills imorgon, laga mat och sen bara slappa (är ju Bygglov och House på tv). Men kommer man hem vid fem hinner man inte så mycket mer.

Forever

Ingen som ska till USA snart?! :)

söt vovve


Min fina Selma på bild

Movie


Bild från moviezine

Igår vart det bio med Sabina :) Vi såg I Taket Lyser Stjärnorna. Den var både rolig och sorlig, en film i ren tonårsanda ^^

På tal om film så såg jag Patrik 1,5 i fredags och den var också väldigt rolig och den hade även ett budskap, då den handlar om två homosexuella män som ska adoptera ett barn.

In black and white


Full stomach

Har nyss ätit fläskfilé, klyftpotatis, bearneisesås och grillade majskolvar, mums! Så nu är jag proppmätt. Funderar på att lägga mig och kolla på någon film, men måste fixa lite med skolarbeten också.

23.00

Då var kalaset över och vi har även hunnit kolla på meldoifestivalen. Mitt huvud har inte varit roligt denna helg, hoppas det går över. Vill inte vara en av alla dom med migrän. *peppar peppar*

Imorgon måste jag verkligen börja med min fotouppgift och på kvällen blir det bio med bästis! :)

Nu var det tänkt att vi skulle spela Buzz, men Issa och Jocke försvann..

Ja må han leva

Idag fyller min pappa 47 år, grattis! Om en timme kommer släkten hit, så nu ska jag gå och göra mig iordning.

Ha en bra lördag!

91



Om exakt tre månader har jag tagit studenten!
Det är med blandade känslor jag tänker på det. Har lite smått panik. Man har liksom gått i skolan i typ 12 år och nu är det över. slut. finito. the end!!
Även om man pluggar vidare så kommer inte högskole- livet vara som det är på en grund- eller gymnasieskola. Faktiskt lite tråkigt, har ju trots allt ganska kul i skolan, om man tänker efter. Men man kommer nog ha kul på högskolan också, men det är ändå helt annat stuk.

Kommer så väl ihåg första dagen på John Bauer i Västerås den 18 augusti 2006, hur spännande det skulle bli med ny stad, ny skola och ny klass. När sommaren sedan kom och man såg det årets treor så längtade man tills man själv stog där. 
och nästa gång är det vi. det har gått så jäkla fort. helt sjukt fort!
känns som jag inte riktigt har fattat hur nära det verkligen är.


Jag skulle kunna fortsätta skriva om allt detta, men ni fattar vinken liksom.

Nu blir det sängen, godnatt!

Is it Friday?


tvätta - städa - plugga

Soon it's our turn

Idag vart en riktigt plugg- dag i skolan. Satt och jobbade med projeket mellan halv nio och tolv och fortsatte en timme till efter lunch, men skönt att det börjar närma sig slutet. Bara att det är lite plugg utöver det också, men hey, ska egentligen inte klaga. Vi har knappt haft nåt plugg på tre år och nu är det bara tre månader kvar :)
We're gonna make it!

Imorgon är jag ledig, som alltid på fredagar.
Ska bli klar med psykologin, fota, städa och plugga lite teori.
Och sova!

Så, nu blir det sängen.

We become your home with music

Klicka på bilden för att se den större


I'm falling in love with your favourite song.
I'm gonna sing it all night long.
I'm gonna dance with somebody

Flower


Det går bra eller inte alls

Som vanligt när jag läser en längre text, i detta fall psykologin, så somnar jag. Tänkte att jag skulle läsa igenom uppgiften och sedan göra den, så jag kan fokusera på lite andra skolarbeten. Men jag kom inte så långt.
Ska iväg på årsmöte vid kvart i sex, så ska försöka skriva lite nu och även hinna äta något.

Lite kreativ är man

Ja, då har bloggen fått ett nytt utseende igen. Jag blev ganska nöjd, men som vanligt kommer jag säkert småpilla med den och tillslut tröttna och byta helt. Vet redan saker som jag vill fixa till nu, men jag måste faktiskt sova. Har setat sen halv fem och fixat (har ätit och kollat tv emellan) så börjar bli lite sliten.

I hope my dreams do not come true

Drömmar är läskiga. Speciellt när de känns så verkliga att man undrar om man drömmer eller om det är på riktigt. Återigen har jag dröm om en person som jag vet vem det är, det kan bli lite jobbigt ibland.
 Jag och mina drömmar är ett stort mysterium..


Tired

Idag var jag verkligen skittrött när klockan ringde. Men det var bara att gå upp och hoppa in i duschen.
Idag står samhällskunskap på schemat och vi ska kolla klart på Loose Change, som är en konspirationsfilm om terrorattackerna den 11:e september. Har sett den förut och den är väldigt bra!

När jag kommer hem ska jag plugga psykologi och ringa ett samtal angående sommarjobb.

Söndag

Kan ju inte säga att det går frammåt med psykologin, trodde inte vi skulle få såhär svåra uppgifter. Men jag får göra så gott jag kan, men ett MVG är väl inte att hoppas på, tyvärr. Hoppas de andra uppgifter kommer vara lite enklare.

Ska väl försöka skriva lite mer, sen kolla klart på Eagle Eye som jag och Erika kollade på förut.

Ikväll blir det jobb + bio.

Long time no see


var ett tag sen jag visade lite bilder

Gate upp å gate ner, glutte å glane

Igår var vi ner till östergötland, närmare bestämt linghem utanför linköping, och hälsade på våra sysslingar med familj, pappas kusin och pappas gamla farbror. Anledningen var främst för att fira pappas farbror Arne som hade fyllt 95 år. Men inte märks det att han är så gammal, det enda är att han hör dåligt, men annars är han väldigt pigg!
Ni som bor eller har varit därnere vet hur östgötare låter när de pratar, lite rolig dialekt! Roligast låter det när mina sysslingbarn som är runt 10 pratar.

Vi åkte vi halv nio på morgonen, så när vi kom hem på kvällen tog det inte lång stund förrän jag somnade i soffan framför wallander.

Idag står psykologi- plugg på schemat.

Love

Detta fick jag på mailen imorse.

En liten berättelse som visar vilken otrolig kärlek det finns mellan far och son.


En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du ett maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sitt första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du ett till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:
http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY


RSS 2.0