Dropkick Murphys

LYSSNA!


Måndag

Idg smakade jag nya Marabou Polka som jag skrev om förut. Den var riktigt god, ungefär som Fazer Marianne :)

Har nyss kollat på sista avsnittet av Arn, dåligt slut. Men alla filmer kan ju inte sluta lyckligt..

Vädret har varit jätteskönt idag, nästan 20 grader :) Tog en promenad på 45 min, riktigt skönt, hoppas värmen håller i sig, så man får ha på sig vårkläder och kanske ballerina :)

Nu är det allas favorit Maria Montazami på tv3!

Blåsippa x5

Ja, blir kanske lite tjatigt med 5 bilder på samma blomma.. Men jag bestämmer över min blogg så ^^
Men nu vet man iallafall att våren är här!

Lite kul att de kan ha så olika färg. Men de ska vara ganska blå, därav namnet. Så de som är åt det rosa hållet växer i en jord som har basiskt pH- värde. (Skadad av att man läser kemi?) ;)



Lite irriterande strå, men orkar inte redigera bort det

I gotta feeling

Ännu en dag med huvudvärk och yrsel. Men tror jag vet vad det kan bero på. Har oftast haft det på torsdagar, då jag börjar sent. Så jag tror att jag inte ska sova för länge på morgonen. Haha, lite typiskt.
Jag vaknade vid åtta imorse och var egentligen ganska pigg. Men eftersom det är helg och jag inte har sovit så mycket i veckan så låg jag kvar och lyckades somna om. Vaknade igen kl 10 och då var ja inte lika pigg ^^
Så imorgon ska jag antingen ställa klockan eller hoppas att jag vaknar av mig själv vid åtta och då ska jag gå upp!

Har pluggat lite fysik nu på förmiddagen, har min första tenta i b- kursen på måndag. Känns väl sådär. Har skrivit ut några gamla tentor, får hoppas de är lite tydligare än uppgifterna i boken.

Jag är så himla sugen att titta på Déja vù, var ett tag jag såg den och har för mig den var rätt bra :) 
Får bli till kvällen isf!

Back to physics!

Onsdag

Såg på startsidan att det har kommit en Marabou Polka, måste testas. Ända sen jag fick min första tand har polkagrisar varit min favoritgodis, förutom choklad!

Nu ska jag ta och duscha, sen kanske det blir en film i sängen. Imorgon ska jag åka in till skolan vid halv nio för att plugga med Jennifer, innan vi har labb kl 13, duktigt av oss :)

Morrn'

The Mentalist- avsnittet igår var riktigt spännande. Fast jag vart "illa till mods" inombords, hur fan kan man vara så sjuk i huvudet?! Usch..

Nu ska jag dra mig mot tåget, bye!

Sex and the city 2

Såg precis nya trailern för Sex and the city 2 och i den kommer man få se snyggingen John Corbett (Aiden) igen ;) Can't wait!


Jag lever

Jag hade astrevligt hos Veronika i lördags! Massa nytt trevligt folk och även om medelåldern låg runt 25 och jag var yngst, så märktes det inte ^^  

Söndagen spenderades i horisontellt läge, fick endast i mig lite pizza (med parmaskinka!! yummie) på eftermiddagen, eh hehe ;)

Annars rullar det mesta på som vanligt, snart dags för tentor igen!


Woho, nu är vi iaf tre som vågar vägra facebook!! :)


PEPP!

Tänkte jag skulle ta en bild på kvällens outfit innan det blir för onyktert. Men jag blir fan inte ens bra på kort nykter, haha!
Här får ni en bild iaf^^


Blir jag förvånad att tåget är försenat just ikväll?
Drar mig mot stationen om ca tio min iaf :)

'Heeeey, heeey baby, oh ah'

Har precis gjort en liten spellista tills imorgon, ska nämligen vara "DJ" på min kusins klassdisco. Haha, vet inte om DJ är rätt ord när det gäller 30 st 8- åringar ^^ Men jag ska iallafall sköta musiken! Får sällskap av min andra kusin, som är 11 :) Kommer väl få höra Manboy hundraelva gånger och säkert massa andra låtar från melodifestivalen.. Men jag står nog ut i två timmar!

På lördag blir det som sagt riktigt fest, och som det visade sig, med en massa jönköpingsbor eftersom Veronika som har festen är därifrån. Kan säkert bli trevligt :)

God morning

Drömde en asjobbig dröm imorse. Drömde att jag missade bussarna från skolan hela tiden, tog flera timmar innan jag kunde komma ner tilll tågstationen och då hade jag precis missat mitt tåg. Mardrömsscenario!

Nu ska jag gå ner och bre två tekakor med prickig korv, sen cykla till tåget!

Bright

Fick en riktigt trevlig överraskning när jag kom till skolan. Kemitentan var rättad och jag fick VG :D 
Vart hur lycklig som helst! Jag och typ alla andra i klassen var beredda på underkänt, men de hade vart snälla med rättningen och sänkt g-gränsen några poäng, vilket vart en stor lättnad för en del! Tänkte unna mig en glass, men hann inte innan tåget.. Fast hade gått på stan innan skolan och då hittade jag lite saker, så får väl tänka att jag unnade mig det ist.

Eftersom det var så fint väder bytte jag om direkt när jag kom hem och drog en promenad på 4,5 km, sköönt :)

Imorgon har jag bara en föreläsning på morgonen, sen går jag på helg! (Helg för en student = inga föreläsningar, men plugg hemma^^)

På lördag blir det party i öret, gillas!

Vårtecken



[Klicka här för att se större bild]


Please don't wake me up this early

Högskoleprovet sög verkligen musten ur en, iallafall ur huvudet. Trodde jag skulle däcka i soffan ganska tidigt, men det gjorde jag inte. Trodde att när jag gick och la mig vid tolv så skulle jag sova iallafall till kl 9, men det gjorde jag inte heller, utan jag vaknar 06:45 och är pigg!! Så typiskt när man får sova.

Får väl sätta på någon film och hoppas jag somnar om..

Verkar som det blir fint väder idag :)

Something new

Nu är jag vårfräsch i håret, deklarerade för första gången igår (vuxenpoäng!) och fick då veta att jag får tillbaka ganska mycket på skatten :) Högskoleprovet väntar på lördag och snart ska jag skicka in min ansökan till högskolan!

April börjar bra!



Move your body, dance everybody

Idag vart det några mil med bilen. Visserligen bara till Köping via Kungsör och samma väg tillbaka, sen en sväng ner på stan. Men jag är back in the game iallafall :) Har även rört på min egna kropp ca 1 mil. Promenad på förmiddagen 4,5 km sen cykla samma sväng med mamma på eftermiddagen, skönt :)
Jag hoppas jag kan få med min syster till Nautilus snart också!

Imorgon väntas lite jobb och bio med kusinerna och förhoppningsvis lite fysikplugg också. Har skjutit på det tillräckligt nu.

Men innan dess ska jag sova några timmar, 6-7 timmar brukar bli precis lagom för mig!

Eggs

 

Mammas goda påsktårta och mitt fina påskägg som jag har målat
(klicka på bilderna för att se större)


I'll never be the same

..if we ever meet again

Drog en promenad i det fina vädret :) Enligt eniro vart det drygt 4,5 km och det tog 45 min, vilket jag tycker är bra för att vara mig. Brukar ju ta ca 10 min för 1 km för mig så..
Hann precis komma hem, när pappa & Issa skulle upp på stan, så följde med dom.

Kom hem för en stund sen, känner mig helt slut. Blir nog bara ta det lugnt idag, firade lite påsk igår med mormor, morbror & kusiner.
Fick en jättefin ring som påskpresent :)

Nu ska jag redigera lite bilder!

Forever


Syster <3


Glad Påsk

önskar jag er, med en lite vårig bild på mig ^^


Nice evening with the girls!

Hudvårdsklassen gick bra och jag tror alla hade riktigt trevligt! Carro fick en del beställningar, kul :) Jag fick en gåva eftersom jag var värdinna, så jag tog ett löst mineralpuder och köpte även en fuktkräm och en ögonskugga, så jag kom undan ganska billigt denna gång!

Funderar på att kika på New Moon, fick köpa den billigt av Erika =)
Men tråkigt att titta själv, spec på kvällen om det är vampyrer med, jag är en riktig chicken när det gäller sånt. Haha xD

April!

Fy vilket tråkigt väder, spöregn och jättegrått. Tror ju nästan att klockan är 7 på kvällen..

Igår gick jag på påsklov, fast helt ledig blir jag ju inte, men jag slipper iallafall åka in på föreläsningar på nästan en hel vecka. Igår kväll var jag själv hemma, så jag köpta lite ben and jerry's och hyrde Fame, asbra :)

Idag ska jag städa lite och sådär, för ikväll ska jag hålla i en Mary Kay hudvårdsklass :)
Så plugget får vänta tills på söndag.

Duschen nästan!

Shit, redan april! Gå inte på nå lurt idag bara..

RSS 2.0