E L I N

Grattis till alla som heter Elin eller Helena!


"Dagens fråga"

Är det någon som vet varför hundar får för sig att sluta äta sin riktiga mat och bara käkar gräs i några dagar? Har två dvärgschnauzer-tikar, de får för sig lite konstiga saker ibland, som att äta gräs..


Vad som komma skall

Ny vecka igen, men nu börjar jobbtimmarna bli lite mindre. Skönt på ett sätt, då kan man ladda upp lite inför skolan. Igår packade jag ihop två kartonger med lite ljuslyktor, sängkläder, skrivblock och lite annat smått. Eftersom det är en bit till Linköping och vi (jag) ska slippa åka framochtillbaka flera gånger, så får mamma och pappa åka och hämta nyckeln nästa vecka medans jag jobbar, snälla föräldrar jag har :D
De tar även med lite saker och tittar vad som finns i rummet och vilket skick det är i. Har pappa lust så kanske jag åker ner på helgen med mer saker, eller så väntar jag till helgen efter, då jag flyttar på riktigt!

Men det kommer blir lite tajt på slutet, jobbar sent på fredagen, på lördagen ska vi antagligen käka med mormor som fyller, när jag fortfarande är hemma, på söndagen skulle jag egentligen ha jobbat men måste byta med någon, för måste åka ner då, börjar redan på tisdagen..

Hoppas det mobila bredbandet jag får sen funkar bättre än vad mitt internet gör nu (om det inte är nu min dator som är seg) blir galen när det bara kopplar ifrån!

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning, hejdå!


Something new

På sommaren har man varken tid eller ork att sätta sig vid datorn. Jag jobbade tis-sön förra veckan och denna vecka tis-fre 10 timmar om dagen. Så nu är jag äntligen ledig, en hel helg :)

För er som inte har mig på facebook kan jag passa på att berätta att jag kom in utbildningen i Linköping, så om en månad är jag Linköpingsbo i tre år framåt :) Nu när det verkligen är på riktigt börjar det kännas skitläskigt, men väldigt kul. Kul med något nytt!
Fast först ska jag få ett boende, 20 kvm studentkorridor, here I come!

Nu ska jag fortsätta svettas i 28 graders fuktig värme..


BBQ

Potatisgratäng, rödvinssås, grillade köttbitar av flera slag... Det var riktigt gott med grillbuffé, synd att man blir mätt så fort. Men det är så himla mysigt att sitta precis vid ån och äta och ta en öl, med folk man tycker om :)

Hard Work Work

Nu har jag börjat mitt sommarjobb, på riktigt. Så jobbar väl nästan heltid hela Juli skulle jag tro. Money, money!
Drog till Kungsör ikväll med Issa och Erica för att titta på Eclipse, den var ju bra! Är inte så stort Twilight-fan eller ska man kanske säga Twilight-nörd? Haha, sorry till er därute. Men jag nöjer mig med att titta på filmerna, böckerna orkar jag inte med.

Imorgon efter jobbet ska hela familjen till Ågården på grillbuffé, vad gott det ska bli :)

Sen är det jobb resten av veckan och helgen, så jag blir ganska off här!

Ciao!

Poker Face

Kuuul att man blir tvärförkyld över en natt! Då tackar vi för den!

Ledig imorgon iallafall, sen jobb varje dag!
Off to bed!

Heavy

"..Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace.."

Ägnar mina tankar åt alla som kände, vad jag uppfattar det som, en mycket bra person!
Alltid tråkigt när ett liv tas ifrån en så hastigt.

Rest In Peace


Sad

Fick nyss höra en väldigt tråkig nyhet.
Världen är bra orättvis!
:'(


Sooner or Later

Before you go out in the sun
Cover your skin and don't get burned
Beware the cancer, it might kill you when you're old
- Michael Tolcher


Proud Mary

Sex and the City 2 var en himla trevlig film :) Ganska rolig och åå så snygga killar, Big, Aiden & Smith ojoj ;)
Fick dock skitont i nacken av att sitta där i två och en halvtimme, så tog en alindrin och satte mig i soffan när jag kom hem, självklart somnade jag, fast bara 5..10..15 min eller nåt.

Imorgon får jag lite sovmorgon, ska iallafall hämta körkortet och käka på Subway med Issa innan jag sticker till jobbet. Men skulle vilja & behöva träna, städa och göra lite köttfärssås också, får se om jag hinner klämma in nåt av det :)
Nu ska jag röra mig mot sängen,
godnatt!

Snabb visit

Idag fick jag hem en avi från Posten, så imorgon ska jag hämta mitt körkort :)
Nu ska jag käka två "..eh....vad hettere..." - Chorizo haha, sen duscha om jag hinner sen ner till bion! Inga lugna puckar här inte  :)


July

Då var det redan juli då :) 
Har jobbat/jobbar nästan hela veckan, fast bara några timmar om dagen, ska på't igen imorgon, från kl 9 ska jag galga massa kläder på lagret, huuuur mycket som helst, men jag klagar inte, skönt att göra något och jag vill ha pengar, så jag jobbar gärna :)
Imorgon kväll ska jag se Sex and the City 2 med mamma :)

Gick asbra att köra helt själv idag, men har inte riktigt fattat att jag har körkort och att jag får köra helt själv, haha! Men kommer ju köra fram och tillbaka till Köping hela sommaren så jag vänjer mig nog och jag hinner tröttna på vägen =P Får väl variera motorväg med landsväg genom valskog ^^

Nu måste jag sova, klockan står på 7.30. Godnatt!

RSS 2.0