Pics

 
   
Lite halvdanna bilder på det jag hittade igår + skorna jag fick på posten i veckan


Segsöndag

Hade skritiv ett positivt inlägg i fredags, men mitt internet försvann precis när jag hade skrivit klart, blir så trött!

Igår åkte jag och mamma en sväng till tuna park. Hittade 4 par skor - för endast 600 kr sammanlagt! Hittade alla på skopunkten och där har de ju de där rabatterna om man köper flera par, så det gillas :)
Sen hittade jag lite tunikor på gina, mer än så vart det inte! Kanske kommer lite bilder :)

När vi kom hem övningskörde jag lite, första gången på typ ett halvår, men det sitter i mig, så det gick skitbra!

Idag blir en segdag, drack vin igår och imorse vid 5 vaknade jag och hade skitont i huvudet, så har inte sovit bra alls =P

Nu ska jag kika arn och äta pizza :)


Acoustic

Okej, lite snygg är han


Home

Idag skippade jag Örebro, för har kännt mig yr hela dagen. Det är fjärde gången på kort tid, så imorgon åker jag till vårdcentralen och ser om jag har några dåliga värden som kan påverka. Annars är det nog mycket stress som påverkar..

Vädret påverkar verkligen humöret

Vädret gör en verkligen trött. Det är ett typiskt mysa-under-en-filt-och-titta-på-film väder! Men det hinns inte med! Sitter och pluggar kemi och skulle bara kolla efter lite lösningsförslag på uppgifterna på blackboard. Men nu ska jag gå ner och räkna vidare med pH- halter!

You make my dreams

LYSSNA!

Dagen har varit lång, var skittrött imorse, värre än vanligt när klockan ringde 05:30. Men jag gick upp, tog mig till skolan där vi hade fysiklabb med allas vår favorit (NOT!). Vart lite piggare efter mat och en djungevrål-klubba som jag fick i skolan :)

Efter att ha vart hemma nån timma och käkat, så cyklade jag ner till bion. Att se en biofilm mitt i veckan är himla underskattat. Vad skönt det var att slippa tänka på allt plugg och allt annat en vanlig vardag, skönt avslut på en jobbig dag!

Nu sitter jag och gäspar varannan sekund, så dags för sängen!

500 Days of Summer

Kärlek till denna film!


Nä, jag ä inte bitter

Ikväll kom Veronica och André hit för att se Alice i Underlandet i 3D, så jag gjorde dom sällskap. Kan inte säga att filmen var sådär jättebra, men helt okej. Jag är inget fan av Tim Burton helt enkelt!
Tacka vet jag James Cameron och Avatar :)

Vart riktigt depp av det här vädret. Skulle kunna skriva ett långt inlägg, men jag ska bespara er min negativitet.. Ska gå och lägga mig istället och förhoppningsvis vakna upp lite mer positiv!


Typiskt

Varför måste det komma ännu mer snö och varför just idag? Jag och mamma hade planerat att åka till Tuna Park, men mamma vill inte köra i det här ovädret, SMHI har utfärdat en klass 1 varning, så då skulle inte jag heller vilja köra. Åh, det är så typiskt! Är inte så ofta både jag och mamma har tid att komma iväg tillsammans, för det är alltid någon som jobbar eller har annat att göra. Jag brukar köpa det mesta i örebro och jag tycker det börjar bli lite tråkigt att alltid shoppa själv.. Menmen, vi kanske kan komma iväg nästa helg (vi och alla andra som också har fått lön..)

Då blir det väl plugg hela dagen som gäller!

Vår, ja tack!


Sony Ericsson Vivaz Pro


Är riktigt sugen på denna nya mobil


Through your eyes

Såg Avatar för andra gången och det är helt underbart att sitta där i nästan tre timmar och bara drömma sig bort. Det är så himla vackert landskap med alla färger och det känns så verkligt. Skulle vilja vara en del av Na'vi folket!

Ska nog lägga mig i sängen och titta på en film, eller titta och titta, kommer nog somna ganska så omgående. Men somnar lättare till musik eller en film, något som låter. Dock inte oljud t.ex. folk som snarkar..

Så kom an

Idag tog jag tag i saken och dammade av min sminkhylla. Har ganska mycket grejer på den, många ögonskuggor och annat smått, så inget man orkar plocka med varje dag. Men nu var den riktigt dammig och det syndes extra eftersom det är glashyllor.

Gjorde även lite finare inne på toan. Kom på att jag skulle vilja sätta upp någon tavla där eller nåt, för det känns ganska tomt.. Får se vad jag hittar på sen.

Ska snart göra mig iordning lite, kl 18 ska jag ner till bion!

God morgon

Haft ganska så fullt upp denna vecka, som avslutades med jobb. Vilket resulterade i att jag slockande i soffan kl 21!

Nu ska jag bara njuta av att det är helg och inte plugga nånting, för det hinner jag göra måndag & tisdag när jag inte har några förelsäningar eller labbar.
Kl 14 ska jag befinna mig i Vasahallen för att fota både lagfoto och matchbilder på handbollsdamerna, jag börjar bli lite nervös. Har ju aldrig tagit något lagfoto förut.

Ikväll ska vi väl kika på finalen av melodifestivalen, så man iallafall vet vem som representerar oss i Oslo i maj. Jag tycker det skulle vara kul om Anna Bergendahl eller Salem Al Fakir gick vidare :)

Nu ska jag ta och göra något åt mitt utseende,
nackdelen med Osis Dust It är att håret står åt alla håll när man vaknar..

Tired eyes

Nu börjar jag bli trött och det är väl inte så konstigt om klockan är över midnatt. Har snart vart vaken i 19 timmar.. Brukar sova en stund på dagarna, men idag hanns det inte med. Även om jag inte har gjort så mycket egentligen.

Men ska nog stänga ner här för idag. Imorgon väntar en efterlängtad sovmorgon :)

Heartbeats

Nu efter en liten paus vid datorn och promenad med hundarna ska jag in i köket igen och börja med maten. På menyn stor Korv Stroganoff och ris, en specialitet när bara jag och mamma är hemma, eftersom pappa inte tycker om det.

Ikväll är det Grey's Anatomy på tv. Vore perfekt att ha en tv i källaren så man kan ligga i badkaret samtidigt. Men får väl vänta med premiärbadet någon dag till, har ju ändå inte kran till badkaret än..


Bloggtips

Har hittat en blogg, med tips & guider till massa mysiga och fina ställen att besöka. Precis som henne skulle jag vilja besöka Astrid Lindgrens Värld igen, älskar hennes filmer och de har man ju växt upp med.
Sen tipsar hon om denna butik i Barcelona, man blir ju lite glad!


Homemade



Vad mysigt det är att äta hemgjort bröd :)

Denna vill jag se!


Happy Face

Tentan kändes skitbra! Fast vet att jag har gjort lite fel på en uppgift, men är det bara den så är det fortfarande ett VG :)

Nu lyssnar på jag Fibes, Oh Fibes! och bakar bröd, skönt att bara chilla från plugget ett tag. Ett STORT plus är att solen skiner och riktigt värmer en.

Dags för tenta #10

Har pluggat hela dagen, så nu borde nånting mer ha fastnat! Så imorgon sitter vi taggade nere i bunkern kl 8:15 eller vad säger ni, kära klasskamrater?

Underbart väder har det vart idag, hoppas det håller i sig ett tag nu!

Hur mycket arbete är utfört om effekten är typ noll och tiden 3 timmar?

Sitter och lyssnar på Taylor Swift, får vårkänslor av hennes låtar, kanske för att jag lyssnade på dom mycket förra våren?

Har gett upp fysiken för idag, iallafall uppgifterna. Hoppas man kan få lite hjälp i skolan imorgon, sista chansen innan tentan!

Ikväll väntas filmkväll med familjen. Luftslottet som sprängdes, som äntligen har släppts på DVD!


Grattis pappa på födelsedagen :)

Any Way You Want It

Det soliga vädret håller i sig, det gillas! Det tråkiga är att jag börjar få ont i halsen (är jag förvånad, när jag har en tenta på onsdag?), så tror inte en promenad är en bra idé, eftersom det fortfarande är runt
-10 grader ute.

Så idag blir det sitta inne och plugga fysik halva dagen. Vid fyra kommer morbror och mormor och firar pappa, sen på kvällen kommer Erikas familj hit :)

Känner mig nästan som om jag skulle vara bakis, bara det att jag inte drack nåt igår. Somnade i soffan vid halv tio, men vaknade vid elva och då tittade jag och pappa på Flickan som lekte med elden. Det var den fredagskvällen.

Kanske känner mig piggare efter en dusch..?





Är inte detta vårigt så säg


Skjorta: Gina Tricot 149:-
Skärp: Lindex 79,50:-
Jeans: Lindex 499:-


Tell me, why can't this be love?

Hoppas ni kollade på videorna i förra inlägget, man blir så glad av dom :)

Den här veckan har det vart fullt upp. Jobbade i tisdags och igår och ska jobba imorgon också :) Emellan jobbpassen hinner jag med lite föreläsningar.

Älskar att solen är framme, jag känner mig på toppenhumör och lite våriga kläder är pricken över i:et!

Van Halen går varm på spotify, 80- tals rock mm.. :)

RSS 2.0