La Copa De La Vida

Godmorgon!
Om tjugo minuter ska jag cykla ner till tåget, sen är det tenta. Men det känns lite bättre nu iallafall, efter att jag igår kväll klockan 21 kom på att jag hade gamla tentor och deras uppgifter var helt okej :) Snacka om att vara ute i sista sekunden om man ligger och gör tentorna i sängen precis innan man ska sova, haha!

Wish me luck!

Minnen

På väg hem i bilen igår spelades denna låt:

och jag kunde bara tänka på en sak. Klass 9B på Gäddan, jag saknar den tiden ibland! Snart är det fyra år sedan vi splittrades. Tänk vad tiden går fort!

"det är precis lika kul som att man blir strypt av en cykelhjälm"

Kan bara säga att Magnus Betnér drog sex- skämt och var lika samhällskritisk som vanligt! We like it! :)

Nu blir det sängen och one tree hill!

Kan bli bra, kan bli great!



Om ca en halvtimme drar jag, syrran & Emil till Västerås!!


Busy

Nu är jag "ledig" från skolan fram tills på måndag, då det är tenta. Så det blir till att plugga så mycket jag hinner. För helt ledig är jag inte, ska jobba idag, så blir inget plugg idag. Imorgon plugg hela dagen, Magnus Betnér på kvällen, på lördag ska jag ner till parken och kika på Vasas bal på eftermiddagen och på söndag ska jag på loppis ^^ Har en del saker att bli av med så lika bra att passa på! Men jag ligger ganska bra till i Fysiken, så tror det löser sig. Sen är det bara en föreläsning och en tenta kvar sen SOMMARLOV :)

One year ago


Idag är det exakt ett år sedan jag var på studentbal. Tiden går så himla fort och jag längtar tillbaka till både balen och studenten! Och till man var ännu yngre och satt i kyrkan på skolavslutningen och sjöng "den blomstertid nu kommer", det kommer man aldrig mer få göra =/

Tänkte ta mig upp på stan nästa helg när Vasa har sin bal, hoppas de får fint väder, som det är idag :)


Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Att kunna cykla till tåget i bara en tröja & lyssna på Lars Winnerbäcks liveinspelningar, det är riktig sommarkänsla! Jag saknar så de somrarna med mina bästa vänner och livet lekte! Men saker förändras, så är det alltid.
Jag måste se till att jag kan se Winnerbäck i sommar, för bättre kan det inte bli!
Så vill någon följa med? :)

Tentorna närmar med stormsteg, men råpluggar jag? Nej! Varvar fysikuppgifterna med One Tree Hill, fick nämligen de 5 första säsongerna hem till mig i måndags, så har lyckats beta av 4 skivor på säsong 1.
Men jag har faktiskt bara ett kapitel kvar på fysiken, sen väntar kemin, men den behöver jag egentligen inte, så den är inte lika viktig, nog för att det vore skönt att ha gjort klart kursen när man ändå har setat på alla dessa föreläsningar.

Skönt att slippa tänka på tentor i tre månader!

over&out!

Snart är det över

Igår var vädret underbart :) Kunde gå ut i knäbyxor, t-shirt och gladiatorskor! Satt ute i solen och läste fysik och som vanligt somnade jag, men det gjorde inget, finns det något bättre än att somna i en varm solstol?

Idag blir det innesittardag med fysikuppgifterna, bara två veckor kvar till tentan, sista fysiktentan!!
Ska fortsätta på relativitetsteorin nu, kan det bli mer flummigt..?

Som du sa, det är dags å dra



Kan ju knappast tro att det bara var några dagar sen jag fotade den här, med tanke på dagens väder. Nog för att det är mysigt med regn ibland, men det har regnat så himla mycket, smattrar rejält på altantaket.
Har kikat på Avatar med mamma, Issa & Emil, I love it! Sen har jag inte hunnit gjort så mycket än att färga håret, riktigt bra vart det :)

Imorgon ska jag jobba, skönt att komma tillbaka till Köping :)

Uppdatering

Gick ut i det fina vädret med kameran och reflexskärmen. Wow vad lätt det var att sköta allt själv, INTE! Det är ingen liten reflexskärm jag har heller. Sen ville inte fjärren funka som jag ville ^^ Men vad gör man?!
Anyway, här kommer lite egopics


9 Maj


Windy day

Drog iväg och tränade lite på förmiddagen :O inte igår jag var på gymmet direkt. Men skönt var det att träna musklerna lite!

Ikväll blir det jobb på bion, sen får vi väl se vad kvällen bjuder på.



Joshua Radin - I'd rather be with you

Keep on rolling

Jag har sånt jäkla flyt nu alltså. Kemitentan från i måndags är redan rättad och jag fick VG, fem poäng från max och var bäst i klassen, hihi :)

Fick också mitt resultat på högskoleprovet och där fick jag 0.9! Är riktigt nöjd, med tanke på att det var första gången jag gjorde det :)

Längtar till den 4 juni, då vi har sista tentan och jag får sommarlov i tre veckor innan jag börjar jobba, nice!

Always look on the bright side of life!

Just nu känns det som att, förutom vädret, livet känns lite ljusare.

Egentligen är det bara småsaker, som att jag vann en auktion med One Tree Hill Säsong 1-5 på tradera, fick ett presentkort på 500kr som tack för att jag fotat handbollsdamerna, jag har beställt ett billigt studentabonnemang, tentan igår kändes asbra och jag har äntligen bokat uppkörning, hihi. Vuxenpoäng?

:)

Mysterium

Hur kan något försvinna helt spårlöst?
När jag har duschat så hänger jag alltid mina handdukar på en hängare på min dörr. Min igår såg jag att en av handdukarna var borta. Frågade min syster om hon hade tagit den, men nej. Vart har den då tagit vägen? Jag har inte flyttat på den. Den ligger inte i tvättkorgen heller.. Den kan ju inte bara försvinna!!

Inte bra för mina vidskepliga nerver ^^

If You Only Knew

Imorgon är det tentadags igen. Men inte förrän kl 14, så därför har jag inte lagt mig än.. Somnar man i soffan kl 18 så är man pigg resten av kvällen!
Men ska upp skapligt tidigt imorgon och göra de sista uppgifterna och läsa igenom anteckningarna, sen får det gå som det går.

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig!


Shinedown & Dropkick Murphys, jag säger bara det

May

Min valborg spenderades i Örebro med skönt folk. Fläskfilé, tzatziki och vitlöksbröd i massor, det gillar vi!
Spelade Alias, askul när folk var lite onyktra. Men jag var faktiskt nykter, var inte alls sugen på att dricka, men man kan ha lika kul för det! Sov hos Lovisa, den stackaren skulle upp och inventera kl 6 imorse..
Ska snart hoppa in i duschen, sen kanske göra några uppgifter i kemiboken innan jag ska ner till Erika och fira henne (bara 3 månader i efterskott, haha).

Skönt att det äntligen är maj!

RSS 2.0