Nyttigheter

Mamma, titta vad duktig jag har varit och köpt massa mer frukt :) Hehe, nu ska jag väl kunna hålla mig frisk iallafall!


LYCKLIG ÄR RÄTT ORD!

Fick hämta nyckeln till lägenheten idag, så jag har varit över med kläder och lite köksgrejer ikväll :) Mer blir det imorgon och på lördag kommer mamma och pappa med min säng, soffa & resten av köksprylarna. Sedan ska vi ut till IKEA och trängas så jag får köpa ett bord och stolar iallafall!
Det ska bli så gött med eget kök!! jag vet att jag tjatar ;)

JAG KÄNNER MIG SÅ LYCKLIG! Egen lägenhet, bästa vännerna och D!
På lördag får jag även träffa Sofia, en vän hemifrån som pluggar i Göteborg. Nästa helg kommer syster hit och då ska hon få uppleva eftersläpp på Kårallen :) Kommer bli awsome, för Daniel Adams-Ray spelar!

Nu är jag trött så nu blir det sängen!


Time

Satt och funderade lite över tiden. Ibland vill man att den ska vara precis som den är, ibland vill man att den ska gå snabbare och ibland långsammare.
Just nu vill jag att tiden ska gå snabbt tills på fredag, för då får jag hämta nyckeln till min nya lägenhet :) Ni anar inte hur gärna jag vill flytta. Komma bort från korridorköket!

Men efter det får tiden gärna gå lite långsammare, för det är bara tre veckor kvar till tenta-p. Kemin är jag inte så orolig över, för jag tror jag kommer hinna plugga tillräckligt. Men matten, shit! Jag vill verkligen klara tentan, men det går inget bra att plugga, för jag fastnar på nästan varenda uppgift. Har hoppat över för många lektioner, egentligen på grund av ren lathet!
Går inte att sitta med någon annan heller, för antingen ligger de ännu längre bak än mig eller för långt fram att de själva inte får något gjort om de ska hjälpa mig hela tiden..

Nu ska jag städa och packa ner lite från badrumsskåpet!

Allt är inte frid och fröjd

Nackdelen med min hyresvärd är att det inte går att boka tid i tvättstugorna. Man får tvätta när det finns maskiner lediga. Det vill säga tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Oftast.
Nu har jag tvättat sen kl 20.15. Jag hade inte mycket tvätt, men eftersom folk låter sin tvätt ligga kvar i maskinerna typ en timme, då får man tvätta i omgångar. Jag tycker inte om att ta i andra människors tvätt, för jag vill inte att de ska ta i min tvätt!
Snart ska jag iallafall gå 6:e och sista svängen ut till tvättstugan, sen får jag äntligen sova.

På tal om sova, jag är helt slut på eftermiddagarna när jag kommer hem från skolan. Det är påfrestande att vara förkyld och ta in massa ny information. Jag har ont i bihålorna, upp mot ögonen och i käkarna. Är sjukt sugen på choklad, men känner ingen lukt eller smak. NU vill jag bli frisk!

Chill

God kväll!
Denna helg har varit helt okej! Provade på Zumba för första gången igår och det var ganska kul! Sen vart det hem och ta en tupplur innan kvällens party! Guacamole, vin och melodifestivalen hos anna och emma i klassen, innan vi drog till kårallen! Roligt, men mycket folk. Såg Tove Styrke och hon såg ut som jag vet inte vad, slänger upp en bild så får ni se själva.. 
Sen tror jag det spårade för en del, det var öl överallt, så jävla onödigt! Till och med jag vart sur och irriterad på dom!

Idag har det blivit bakis-seg-mys för hela slanten! Med tanke på att man inte ramlade innanför dörren förrän halv 5 imorse, så har det blivit några timmars sömn på dagen. Sedan avslutades kvällen med fläskfilé, klyftpotatis och kladdkaka :)

STORT MINUS är att jag har blivit förkyld :( Så denna vecka blir det ingen träning, men desto mer plugg! Ska gå på sektionsmöte och examinatorsmöten i veckan också. Så nu är det fokus som gäller!


Happyface

Om några timmar är det helg, gillas mycket!
Kommer inte bli mycket plugg, då det blir VSR för hela slanten imorgon. Mellan 12-15 ska jag kika på när de andra åker i sina farkoster. Sen blir det party all night long!
Känner mig så lycklig nu!
Flytt på g, skolan går helt okej och jag har VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOR omkring mig!
Men det visste ni väl redan? :)


RSS 2.0