Now you're in heaven

När jag var liten spenderade jag många helger hos dig, vi åt smörgåstårta och spelade bingolotto på lördagarna.
Men åren gick och vi har på senare tid sett dig sakta försvinna.
Det var jobbigt att se och besöken hos dig vart tyvärr allt färre.
Men nu slipper du lida och nu får du äntligen träffa Farfar.
Älskar dig!

A little bit of restlessness and anxiety

Det har inte riktigt gått upp för mig riktigt än att jag snart kommer ta min examen. Tanken på att börja söka jobb och om man inte skulle hitta något gav mig både lite ångest och panik. Jag kan inte flytta vart som helst för att börja jobba eftersom jag har min pojkvän att anpassa mig lite efter.
Eftersom jag inte fick nåt jobb i sommar så har jag inga sparpengar att leva på heller.. Men det löser sig nog!
 
Efter en vecka i Linköping och ensam i lägenheten börjar jag bli lite rastlös. Jag pluggar iofs 4-6 timmar varje dag och tränar. Men just idag har jag haft ont i ryggen, på ett helt annat ställe än där jag brukar ha ont, misstänker att jag har sträckt mig, så det blev en vilodag från gymmet idag.
Men en löptur blir det ikväll iallafall. Men jag brukar vänta till ungefär kl 20 på kvällen för annars är det för varmt och orkar ingenting.
Så nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer, dels så jag kan bli hungrig och laga met och så jag kan sticka ut i spåret.

Sommarpics

Vanligtvis brukar det bara bli text i mina inlägg, så här kommer lite bilder från min sommar!
 
Gelleråsen, Karlskoga där min pojkvän hade tävling i Formula Racing
 
Mini-semester med syster i Göteborg
 
Fixade ett par nya löpardojjor efter 10 år
 
Glutenfri bakning
 
Satt på en hästrygg första gången på över 10 år
 
Badade med kusinerna
 
Slappade i hammocken
 
Fräschade till håret med en knalligare färg
 
Pimpade byrån
 
Gjorde en fin tavla
 
Så fint bäddset!
 
Mig är inte lätt att vara sambo med, så ordnade upp lite i skafferiet
 
 

Drömmen om en högre höjd

Efter att ha hälsat på en barndomskompis i helgen i hennes hus och vart på Åsby och Hallsta möbeloutlet så drömde jag massor om inredning och hus inatt. Jag vill också bo i hus! Men det är nog minst ett par år bort. Kanske längtar extra mycket eftersom jag bor i en studentlägenhet utan riktigt kök och dålig planlösning. Vill bort från området vi bor i också, till nåt lite finare och lugnare. Men så fort jag får jobb och vi vet lite vart vi tar vägen efter examen så tänker vi flytta. Kruxet är att får vi jobb utanför linköping och vill flytta till en annan stad är det svårt att få tag på lägenhet för den enda stan förutom Linköping jag står i bostadskö i är Uppsala.. Inte så smart kanske.
 
Sista veckan i Arboga innan jag åker tillbaka till Linköping, så snart är min "semester" slut, måste börja plugga på omtentorna som går i augusti! Har endast tre tentor kvar, vore skönt att klara alla så bara exjobbet är kvar innan jag kan ta min examen.

Fråga till löpkunniga

Var ute och sprang idag och sprang då mest på asfalt och under löpturen fick jag ont i ryggen. Vet någon om det kan bero på för hårt underlag? Eller om man är otränad i coremusklerna?
Jag har länge haft problem med ryggen, men börjar få ordning på dem genom att träna upp coremusklerna. Men har inte tränat de på ett tag så tänkte att det kanske kan bero på detta?

Har kommit till insikt med ytterligare ett litet problem

En annan sak jag har tänkt på när det gäller gluten är att jag länge har fått problem med magen när jag har ätit kakor och sådana sötsaker. Jag har alltid tror att det har varit sockret som är orsaken, eftersom jag vet att det är godis för magens bakterier, de jäser och man kan lätt bli uppblåst. MEN eftersom man/jag även blir uppblåst av gluten så är det nog mjölet som även här är boven i dramat (hoppas jag iallafall!)
 
Jag och mamma var hos mormor i söndags och på vägen köpte vi med oss fika. Jag blev så glad att de faktiskt hade tänkt till och gjort kakor som både var glutenfria och laktosfria istället för att ha en sort som är glutenfri och en annan som är laktosfri. Så är ni i Kungsör och fikar på Bagarn's (och har samma problem som mig) - ta biskvier :)

RSS 2.0