Move your body

Med tanke på halloween så sminkar jag mig lite extra med massa glitter :)
Ska åka iväg till förpärlan nu. Sen blir det dance all night long!

PUSS!

Rock me like a hurricane

Har blivit väldigt lite bloggande den här veckan. Men har varken haft tid eller ork. Har nästan bara pluggat, händer inte så mycket annat i mitt liv.

Men helgen erbjuder lite mer än bara plugg :)
Vid halv tre ska jag trampa iväg mot Vasahallen och fota handboll, sen blir det hem och käka och fixa iordning sig för på kvällen blir det källarn, där DREGEN är DJ! Kan det bli annat än bra?

Imorgon blir det plugg/städ/slappardag. Passar bra dagen efter. 

Nu ska jag klä på mig, fixa håret och läsa lite i biologiboken.

Hörs senare, annars "ses vi i dimman" som man tydligen säger.

Make Up by Mary Kay

..kan se ut såhär :)


Riktigt bra produkter!

Kommer kanske före- och efterbilder sen!


It's all grey

Har gjort klart dagens matteövningar, så nu väntar lite biologi. Kommer med största sannolikhet somna, eftersom jag ska läsa 30 sidor om nedbrytarna och marken -_- sen ska jag svara på typ 100 instuderingsfrågor. Men bra med frågor så man vet vad som har fastnat. Håller också på att skriva ut gårdagens föreläsning (en power- point) som är lite enklare att läsa än boken.

När pappa kommer hem blir det käk, tjockkorv och mos :) Sen ska jag på make up rådgivning hos en Mary Kay- konsult :)

Kommer nog hem runt åtta, nio nån gång och då ska jag försöka lägga mig ganska tidigt. Har varit sjukt trött både måndag & tisdag.

Nu är utskriften klar, see ya!


Fresh

Sitter nyduschad i morgonrocken och ska snart gå och lägga mig.
Idag har vi börjat med Matte D-kursen i skolan, så nu kommer jag väl börja drömma om sin, cos och tan.
Men tror inte det kommer bli alltför svårt. Än så länge känner jag  mig fortfarande ganska smart ^^

Annars ser väl den här veckan precis ut som vanligt.
Hoppas på utgång på lördag, men får se hur det blir med sällskapet..

Godnatt!

Gifts

Om två månader är det jul och jag har ingen aning vad jag ska köpa i julklapp till min familj. Vet inte heller när jag ska ha tid att inhandla dom, eftersom jag knappt har en ledig dag.

Sen fyller syster år om en månad, vet inte vad jag ska köpa då heller. Mamma fyller på annandag jul och den 15:e har mamma och pappa 20- årig bröllopsdag, så vill göra nåt för dom då med, men det har jag nog kommit på, får kanske bli kombinerat med julklapparna.

Någon som har något förslag på vad man kan köpa i julklapp till sin mamma och pappa?

Afterlife

I torsdags under tentan tyckte jag att jag var smart som skrev ner mina svar på mitt frågepapper, så jag kunde ta med mig det hem och jämföra när lösningsförslagen kom upp på blackboard. (Eftersom de kommer upp innan tentaresultaten). Men jag missade de två sista uppgifterna, så typsikt mig! Det var ju de jag var mest osäker på. Men tror iallafall att jag har gjort rätt på näst sista uppgiften, härligt! Då är det "bara" sista uppgiften som gick åt skogen. Kämpade med de i typ en halvtimme iallafall.

Om 20 min ska jag åka ner till bion och jobba lite. Ska även titta lite i maskinrummet, nu när vi kör digitalt! Så det ska bli kul sen när vi kan få premiärer och 3D- filmer :) 

Are you gonna go my way?

Fick avsmak av jullåtarna efter typ tio minuter haha.

Kvällen vart inte riktigt som planerad, kilade över till grannarna och drack lite vin och kollade lite på Idol. Såg nu att Nicklas åkte ut, ganska tråkigt, för jag tyckte han var bland de bästa. Av det jag hörde tyckte inte jag Reza lät så bra ikväll, får väl lyssna på youtube sen eller nåt. Men de flesta som är kvar är väldigt duktiga och någon måste ju åka ut.

Imorgon blir det ingen lång sovmorgon. Ska gå upp vid nio, för att sedan åka ner till Vasahallen och fota kusin som har innebandymatch. Lika bra att träna på honom också om jag ska fota handbollen sen. Allt är bra träning! Blir väl mitt nästa projekt, lära mig fota sport och porträtt, fortfarande...

Har så mycket jag vill planera in och hinna fixa med, men har verkligen inte tid. Funderar på om jag inte skulle ha väntat ett år med basåret i alla fall. Jag har ju min extratjänst på Lindex, jag skulle säkert redan hunnit tagit mitt körkort, jag hade lagt ner mer tid på mitt fotande och hunnit gymma mer. Bara levt livet helt enkelt. Fast jag hade nog kanske blivit rastlös efter någon månad.



Ja, det här gick ju frammåt..


It's Friday!

Imorgon är det två månader kvar till julafton och jag lyssnar redan på julmusik ^^ Fairytale of New York är en favorit, men inte en av de klassiska jullåtarna.

Ska fortsätta städa lite, sen blir det chill hela kvällen.

Goodbye thursday

Det har varit så skönt att inte pluggat något idag! Men man var ju ganska slut efter tentan. Tänk att det ska ta 3 timmar och göra 5 uppgifter. Visserligen är det massa deluppgifter, men ändå!

Som jag skrev i förra inlägget gick jag på stan en sväng innan jag åkte hem till Arboga. När jag kom hem la jag mig i soffan och bara slöade, det var rart!

På kvällen var det Mary Kay-klass hos Malin och det var kul. Det vart ju svårt att hålla i pengarna om man säger så. Ska på personlig "make-up rådgivning" på tisdag och då ska jag nog köpa någon ögonskugga och en mascara. Tur att man får lite cash imorgon :)

Vad händer i helgen då? Ska jobba lite på bion, fota min kusin när de spelar innebandy och så ska jag försöka få upp mina tavlor i trappen. Har skrivit ut egna foton som ska sättas upp, alltid lika kul att ha personliga tavlor!


Asså jag har varit trött sen jag kom hem vid nio, men som vanligt har jag alltid lika svårt att komma i säng. Kanske är det för att jag känner mig så osocial med allt plugg att jag tar igen det via msn. Vad tragiskt det låter..

Men nu ska jag verkligen sova! Har trots allt lite sovmorgon, till sju! 

Torsdag

Efter dagens tenta åkte jag ner på stan för att käka på Subway (blir min lilla tradition efter varje tenta =P) och kollade lite på Kappahl, hittade dessa två (och en tunika). Legginsen är ju skitfräcka!



Nu ska jag ta mig nåt att äta, sen ska jag till Malin på sminkparty :)


Nu känns det tungt



Ja, att vädret ser ut så här hela veckorna gör det inte lättare.
Känner att skolan börjar tära på min "kropp & själ". Är ständigt trött, men kommer inte i säng så tidigt så får skylla mig själv. Men sen känner jag mig stressad, eftersom det är ganska högt tempo och att ha 3 veckors mellanrum mellan två mattetentor är inte okej! Det som tar mest stryk tror jag är min mage som inte fungerar som den ska (ska inte gå in på detaljer) och det tynger ner resten av kroppen och även psyket.  

Jag har fullt upp hela tiden och det är inte bara plugg utan massa annat. Hundarna, bion, fotouppdrag, träna, jobba. Känns som att jag kanske tar på mig mer än vad jag klarar av.

Det jobbiga är ju att jag aldrig får "ordentligt" med ledig tid. Skulle verkligen behöva en vecka utan att ens behöva tänka på att plugga eller några andra måsten.

Men de sa första dagen att basåret är väldigt tufft och det hade jag förstått, inte bara såhär tufft!


Deserve

Dagen har varit skitseg, men jag lyckades ta mig igenom och har pluggat matte ända till kl 19. Sen blev det duschen och på med mjukiskläder. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på The Big Bang Theory, så jävla roligt :)


Sundy, bloody sunday

Jag hade skitkul igår, blev tillslut en massa dans (när folk slutade vara sega på att komma till "dansgolvet") och det var det jag är ute efter. Så tack till Jossan, Natalie och Anton som ordande festen :)
När jag kom hem klantade jag till det ännu mer för mig, så känner mig lite mörbultad. Men nog om det.

Idag var jag på mitt andra fotouppdrag och det var Arbogas damlag i handboll som var "objektet". En av deras tränare/ledare hade frågat om jag ville fota dom och det är bara kul att jag får lära mig fota även sport, man lär sig ju med tiden :)

Nu ska jag verkligen gå och sova!

Night!


Just my luck

Så lyckas jag klanta till det igen. Fast den här gången fick jag inte ett djupt jack i fingret. Vi åt smörgåstårta och på såna finns det citroner. När jag skulle äta citronen lyckas jag få citronsaft rakt i ögat, ni kan ju tänker er att det svider ganska mycket eftersom det är surt. Så nu är jag lite röd i ena ögat. Men det försvinner nog tills senare ikväll.
Nu blir det bio!

Sen ses vi i dimman!

Jag dansar aldrig nykter

Denna dag har hittils bjudit på plugg och "bakning" av smörgåstårta. 
Ska snart hoppa in i duschen eftersom kvällen fortsätter med bio och sedan fest i bygdegården :) 
Tagga, tagga!

Inte direkt 'fiffigt Elin'

Ja, veckorna går verkligen fort. Tyckte det nyss det var augusti.
Men nu har jag äntligen fått helg för denna vecka och jag har verkligen sett fram emot den, dock inte allt plugg. Men på lördag blir det party för min del, var ett tag sen. Ska bli riktigt kul att träffa gammalt folk och dansa all night long.
Lite "komiskt" att det är just denna helg fast för ett år sedan som jag senast festade "på riktigt". Den helgen vill jag ju egentligen helst glömma, den var inte trevlig för fem öre. Men det känns som nåt slags tecken att det blir exakt samma helg och den här gången ska det gå mycket bättre!!

Imorgon blir det förhoppningsvis mys och Idol! Michael Jackson- tema ju!
Med tanke på rubriken så gjorde jag en liten klantig grej idag. Vi hade labb på biologin och skulle kolla på växter i mikroskop och då skulle vi göra egna "prover". Så jag skulle dela upp ett blad i småbitar och tar i lite med den slöa skalpellen (trycker med pekfingret ovanpå) och känner att det trycker  in i fingret lite, men jag tänker inte mer på det. När jag är klar ser jag att skalpellen har skärt in hyfsat djupt i mitt finger och jag börjar självklart blöda. Typiskt mig!

Nu blir det sängen!

Dom tomma stegen

Så låg man äntligen i sängen. Den här dagen har vart väldigt seg. Fick inte alls mycket gjort påmatteövningen och jag har inte gjort någon matte hemma. Åt mat  när jag kom hem, sov en stund på soffan sen åkte jag och mamma till badet och tränade. Var hemma vid kvart över nio eller nåt. Så det var min dag. Så imorgon blir det plugg förr fulla muggar =P

På onsdag ska vi hälsa på mormor och äta på mekong :)

Shape up

Usch, är klockan redan tio? Har lite lätt söndagsångest, men borde inte ha det. För idag har jag iallafall fått lite matte och biologi gjord. Men jag har vart hemma fyra dagar i streck och det har varit jätteskönt, så det är väl därför jag har lite "söndagsångest", har blivit lite hemmatam. 
Men jag har lite sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 10.15.
Men jag börjar få lite bättre "självkänsla" när det gäller skolan, efter som jag har fått VG på båda mina första tentor, så det betyder ju att jag hänger med rätt bra. På matten är det väl inte så konstigt eftersom jag har läst den kursen tidigare, även om det inte var lika ingående på alla lösningmetoder.

Det känns i min nacke att jag har varit still största delen av dagen, så nästa vecka blir det skärpning. Känner att min förkylning som var på gång är på väg bort, så det blir nog gymmet på tisdag.

Ska nog gå och lägga mig snart, så har jag vart duktig en kväll den här veckan ^^

Godnatt!

Kväll blir natt och tankarna för stora

Min självdiciplin har verkligen blivit sämre. Både torsdag, fredag och idag skulle jag ha pluggat massor hade jag tänkt. Men det har blivit 11 ynka sidor i biologiboken. Inte okej!
Sen sätter jag mig här på kvällarna istället för att gå och sova när jag är trött, hur svårt kan det va? Det är inte så att det finns massor att göra heller, utan jag bara sitter.

Kan vara för att jag känner mig stressad i skolan att jag inte orkar tänka på det överhuvudtaget. För även om jag inte inte känner mig stressad rent "bokstavligt" så märker jag det på min kropp, rättare sagt min mage, som har krånglat mer eller mindre rätt så länge.
Vad trött jag blir på mig själv!
Sen är jag påväg att bli förkyld tror jag, så jag vågar inte åka till gymmet och där är enda stället man verkligen kan släppa alla tankar, så träning är bra avkoppling för mig.

Bortsett från detta då..
Idag åkte pappa ner till Turkiet med sitt jobb, lite fuskigt. (Men bra med taxfree- shopping :) 
Det betyder att jag och mamma har huset för oss själva, så ikväll tittade vi på Änglagård 2 och efter det Robins. Fan vad klockrent det var när de härmade Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami och hennes kommentarer alltså, haha! 

Förresten, i början av veckan fick jag brev från Akademiska Sjukhuset och nu är jag godkänd som blodgivare! Hade för låga värden förra gången jag "testade" mig. Så nu ska jag göra ännu en välgörande insats. (Förutom det är jag också anmäld till donationsregistret. Vuxenpoäng?)

Nej, men sängen var det va?

Comfortable?

Men Selmis då..


Hair & Make Up

När jag plockade ur min hylla så såg jag hur mycket gejer jag har. Vissa saker använder jag inte alls, så de plockade jag bort eller kastade.

Sen när jag plockade tillbaka allting vart det rent, fint och prydligt. Får vi se hur länge det håller sig så.



Nu fick ni tillfälle att se vad för produkter jag faktiskt använder.


Clean

Städade av min sminkhylla idag. Det var välbehövligt!


Playing with my new baby


Fan vad jag är bra



VG PÅ MATTETENTAN!! :D

(bilden är från skolavslutningen i 2:an på gymnasiet. Jag och klasskompisen Mattias. Klara har tagit bilden.
Hade ingen annan bild tillgänglig ^^)


Fundering

Jag funderar på att göra en liten info- ruta om mig och min kamerautrustning, börjar bli en del nu!
Undrar om jag vet hur man gör en sån ruta? Ska kika på det senare..

Tillökning i familjen

Idag var det tänkt att jag skulle plugga, men det har inte riktigt blivit så.
Gick upp vid nio, gick ut med hundarna, duschade, åkte ner på stan och åt med mamma, handlade, åkte till körskolan, kom hem, åkte ner på stan (igen) och hämtade lite roligheter :) Nyss hamnade jag här. Så jag får ta plugget imorgon istället!

Roligheterna jag pratade om är:

Kameraobjektiv


Kameraväska


Stativ


och en liten inredningsdetalj

Jag kom undan med ett pris under 3000 för alla kameragrejer. Men då hade jag presentkort och rabattcheck :)


Onsdag


Sitter och kollar på Grey's och äter clementiner, nu är det verklgen höst :)
 Clementiner kommer nog bli min last i höst ^^


Down

Idag är jag inte lika på hugget som igår. Pluggade bara några tal när jag kom hem, men de är inte så "bråttom" med resten av talen eftersom de inte behöver vara klara förräns på måndag. Och jag har ingen föreläsning på fredag, så jag hinner göra dom då. För i helgen ska jag bara ta det lugnt!

Resten av dagen består av hundpromenad, matlagning och biomöte. Kommer bli tre onsdagar i rad som jag är på någon form av möte som handlar om bion. Jag känner mig väldigt ambitiös!

Annars händer det väl inte så mycket mer.
Gillar verkligen inte att det blåser så mycket ute, jobbigt att cykla i motvind och håret blåser åt alla håll.. =P

Produktiv var ordet

Idag har jag hunnit med en del.
Skola mellan 8-10, hemma i Arboga 11.21. Åkte till Expert och beställde lite, åkte förbi Små Goda Ting och kollade lite, sen åkte jag till körskolan.
Sen hem och hämta träningskläder och dra till gymmet i en timme, det var riktigt skönt.
Sen hem, duschen, ut med hundarna, plugga matte.

Nu är jag skittrött så ska stänga ner datorn snart!

Last word

Nu ska jag verkligen sova!

Puss och godnatt!


Present #2



Fick ett nytt pandora- armband av mamma och pappa. Så nu har jag ett till att fylla :)


Present



Denna fina skål fick jag av bästa syster :)


19 år



Firas med gott kött och hasselbackspotatis :)


Nothing lasts forever

Såhär sent skulle ju inte jag vara uppe idag!
Men satt och kollade igenom mina bildmappar och hittade mappen med bilderna från min klass på Gäddan. Saknar vårt sista år tillsammans, alla våra roliga och väldigt galna påhitt.
Det är 4 år sen som vi gick tillsammans, tiden går så himla fort.
Men ibland är det ganska skönt, man kan inte vara kvar i samma stund för alltid och tillslut skulle man nog tröttna.
Imorgon väntar en tre timmar lång matteföreläsning och på det två timmars matteövning. Jag kommer få mindre än 7 timmars sömn inatt, har bara mig själv att skylla.

Ska borsta håret, sen krypa ner under täcket.

Full fart

Om ca 50 min ska jag åka till köping för att jobba några timmar. Sen ska jag hem och fixa om mig på nytt innan släkten kommer hit.

Kollade på Idol igår, men vad arg jag vart på juryn som valde Camilla som sista wildcard och att hon sen gör låten precis likadant som sist, som juryn inte alls tyckte om! Jag hade hellre velat se Rasmus eller Carl.
Men det finns många andra bra, men Calle måste skärpa till sig lite och verkligen röra på sig mer. Jag skulle vilja se han i en mer fartfylld rocklåt a la Meat Loaf!! Annars ligger han illa till..
Annars är Erik, Tove och Reza mina favoriter.

Nu ska jag fixa håret.

Bye!

Busy

Jag som skulle vara så duktig igår och plugga lite, men nej. Jag kom hem, åt, kolla på tv, sov lite, satt här (med en massa mail och grejs som skulle fixas) och så höll det på. Så idag måste jag göra klart matten och titta på biologin. Men idag måste jag städa hela övervåningen också (har inte gjort det på typ två veckor och det blir inte så trevligt inne på toaletten, även om den bara används av mig numera.)
Sen ikväll ska jag till Sabina och fixa hennes hår för hon ska iväg och dansa.
Efter det blir det Idol, sen sängen?

Imorgon vankas det fyra timmars jobb på Lindex och på kvällen ska jag ha lite kalas. Det är hela min lördag det.

Sen är det söndag och sen är det ny vecka igen. Man hinner ju knappt ta igen sig på helgerna, det går alltid så himla fort!

Nej, nu ska jag fixa håret och äta frukost innan jag ska iväg till skolan.

Nu börjar minusgraderna komma..

Those were the days


Nu när jag äntligen har sparat ut min lugg (så att jag kan ha den bakom örat) så vill jag klippa mig såhär igen. Trvis så himla bra i den frisyren, nu kan jag inte göra nånting med mitt hår, det är så tråkigt. Men jag orkar liksom inte tänka så mycket det nu när det är så mycket plugg. Sen vet jag inte riktigt till vilken frisör jag ska gå till. Om jag bara visste vilken salong min förra frisör jobbar på i Örebro så hade jag gått dit direkt, hon var verkligen skitbra och kom med idéer och visste precis hur jag ville ha det! Men som vanligt när jag är nöjd med något så får inte det vara långvarigt, typiskt mig. Vad det än gäller. Verkligen alltid!

Miss the good old days


You don't know what you have until you lose it

Idag när jag kom hem från min andra exkursion (ja, vi var i skogen idag med -_-) så tittade jag på Grey's från igår. Fy, vad sorgligt det var. Även fast en i min klass hade avslöjat vad som hände så vart jag ändå helt tårögd, jag har svårt att hålla tillbaka när jag ser andra gråta (även om det bara är en serie, kalla mig patetisk om ni vill^^)

Sen kollade jag på idol från igår också eftersom jag var på möte mellan 18-22 igår kväll. Erik har sån jävla grym röst! :) Han och Calle kommer rocka hela hösten!

Snart är det dags för kvällens idol- avsnitt och det är de sista tjejernas tur. Bland de är det bara Tove jag tycker är riktigt bra.

Imorgon är det fredag och det gillas :) Denna helg har jag ganska många planer, tar de imorgon.

RSS 2.0