Täbbt

Täppt i näsan & ögonen rinner.
Inte så jäkla kul.

Men den här helgen har varit allt annat än lugn. Fest i Köping i fredags (var nykter dock) och jobb 9-16 igår.
Idag skulle jag helst vilja ligga framför tv:n hela dagen, men jag har tenta på onsdag och har knappt pluggat nåt.

Bäst jag sätter igång, ciao!

På tal om glass

Ytterligare ett skäl till varför jag vill plugga i Linköping :)


Jag lyckades igen

Rubriken syftar inte på något positivt. Återigen har jag lyckas bli sjuk, vecka innan en tenta. Så var det i höstas med! Men får verkligen hoppas jag kan gå imorgon, så jag inte missar alltför mycket.
På kvällen blir det lite party i Köping, men bli lugna puckar för min del, eftersom jag ska befinna mig på jobb i Örebro kl 9 på lördag!

Idag har jag setat framför tvn i princip hela dagen. Kikat på ännu en Harry Potter- film med mamma som också är sjuk. Men vi har inte riktigt fattat att man ska se den första filmen först och den sista sist, haha! 

Denna är så god, ge mig nu!!


I Hunt Alone

Idag har jag vart hemma hela dagen, har varit riktigt skönt :)
Har vart ute med hundarna, pluggat lite teori (!), lagat lax med äggsås, duschat och fixat med bilder från ett bröllop jag fotade i somras.

Snart ska jag gå ner och käka och kl. 19 åker jag och tränar!

En dag ska det bli vi



Har velat haft en mac i några år nu, men har ju en fungerande dator nu och om jag köper en mac så skulle jag helst vela ha en stationär, just för att man får mer för pengarna än om man köper en bärbar. En stationär 21.5" kostar från 12.000 ungefär, medan en bärbar på 13" kostar runt 9- 10.000. Eftersom jag vill utvecklas inom foto och bildbehandling så är det bra om man har en stor skärm. Men nackdelen är ju att man måste sitta på samma ställe och jobba hela tiden.
Tills jag har tillräckligt med pengar och tills jag kan bestämma mig, så får jag drömma vidare.

Nån som har en Mac och kan säga några fördelar jämfört med PC?

Smyckesträd


40

Min kära farbror fyllde 40 år i december och igår var det fest. På den första bilden skulle jag tippa på att han är i 20- års åldern. Nog är han sig lik..


Fredag

När jag kom hem från skolan åkte jag och handlade med pappa. Sen har jag i princip bara sovit, var så himla trött och eftersom jag ska på kalas ikväll ville jag vara lite piggare!

Så fort mamma är klar åker vi mot Strömsholm där min systers kille mamma bor.


And Love Said No

Nu är jag verkligen HELT slut i kroppen. Men fy vad skönt det var att träna och ta ut sig riktigt mycket. 
Nu har jag duschat och ska dra mig mot sängen, ska nämligen upp halv 6 och med tanke på hur dagen har varit så är det nog bra om jag lägger mig tidigt.
Haha, trodde aldrig skolan skulle sluta idag, har varit så trött och tillslut vart jag bara flummig - som typ resten av klassen. Man slipper ha tråkigt med dom iallafall, det är en sak som är säker :)

Innan föreläsningarna gick jag på stan en stund och hittade en jättefin glasvas på Indiska för 35 kr, ett riktigt kap! Kanske slänger in en bild senare.

Nu ska jag mysa i mitt duntäcke, godnatt!

Tonight I Wanna Cry

Torsdag idag, var jobbigare än vanligt att gå upp och ändå skulle jag inte gå upp förrän kl 8.
Nu är jag nästan klar, ska bara slänga på lite mascara. 10.41 går tåget och hoppas det är i tid för SJ's hemsida verkar inte funka som den ska.

Idag har jag både Kemi och Fysik, kommer bli lite jobbigt, eftersom det är så sent. Går till fem, sen ska jag käka lite, åka hem till Arboga och gå direkt till Engelbrektsskolan och träna Step- Up :) Ska bli skönt att röra lite på sig. Men är inte hemma förrän halv nio ikväll och då blir det duschen och sen raka vägen i säng!


Life is never fair
Rest In Peace


Here You Me

Vart inte så mycket gjort på dagen, som jag hade tänkt. Fixade massa grejer till bion pch började pilla lite med en ny hemsida, får väl se vart jag kommer med den.

Nu hade jag tänkt städa till kl 21.30 då det är P3 Guld- galan. Go Winnerbäck!

Blouse

Här är blusen jag fyndade på Åhléns


Kiss and Tell

Såg att CSN- pengarna hade kommit in, sweet :)
Nu väntar jag bara på lönen som kommer på måndag, sen ska jag beställa ny iPod och kanske mobil, för min är inne på sista versen nu. Har hittat en som verkar helt okej, inte så dyr heller.

Idag, och många tisdagar framöver, är jag "ledig" dvs jag har inga föreläsningar. Uppgifterna gjorde jag klart igår, så blir inget plugg idag. Men har annat att göra, som att städa toaletten och fixa med hemsidan till bion.
Men först på schemat blev bakning, så nu står det brownies i ugnen :)

Sommar på Lindex


Shoppade lite efter jobbet i lördags. Blev dessa sommarnyheter, hur snyggt är inte linnet när man är brun?
Hitta även ett par snygga "rynkiga" leggins och två par trosor, allt på rean :)

Bild på blusen från Åhléns kanske kommer, borde visa den, för den är så söt

Smidigt

Precis just nu skulle jag egentligen ha setat på tåget hem till Arboga, men på förmiddagen hade jag labb som tog 2 timmar (och inte 4 timmar, som var schemalagt), så jag och Emelie gjorde uppgifterna på en gång och sen käkade vi så vi kunde gå hem. Så vi gick en sväng på stan medan jag väntade på nästa tåg som gick 12.56. Det är halva reapriset på Åhléns och jag hittade en söt liten blus för 75 kr.  Ska väl kanske hoppa in där och på lite andra ställen och titta mer på torsdag innan föreläsningarna, lika bra att passa på! Vill helst in på inredningsaffärer som Indiska & Village.

Eftersom jag slutade typ 3 timmar tidigare så fick jag gå hem, annars var det tänkt att jag skulle ha åkt med pappa. Och direkt när jag kom hem så tog jag ut hundarna på en promenad, så det har säkert blivit 5 km alltsomallt idag :)

Vem fan bromsar när man cyklar i en snöig nedförsbacke? Jag tydligen. Übersmart!
Ont på rumpan ja!

Örebrooo

Värdinna #1 Veronika                                         Värdinna #2 Natalie

Simon, Jag & Matilda

Söndag igen

Hart vart lite tomt här, men har inte haft nåt att skriva.
Plugget har dragit igång igen och så..

Igår jobbade jag några timmar sen var jag på inflyttningsfest hos två tjejer som går i min klass och hade verkligen skitkul :)

Idag bli det jobbx2 på bion och fotning av handboll, så har fullt upp. Ska hinna fixa iordning mig och äta på 45 min, så ska väl ta och börja.

En jävla tisdag rent ut sagt!

Ännu en dag har tågen ställt till det. Och inte lite heller.
Fast idag var det varken tågets eller SJ's fel (förvånad!!) utan ca 7 km utanför Örebro hade det brunnit i ett skåp vid spåret som resulterade i att växlarna inte funkade och vi stog på spåret i TVÅ TIMMAR!! Jag hade inte ätit på 7 timmar så vart ganska irriterad.
Men kom hem välbehållen iallafall. Tappade orken att plugga nåt när jag kom hem, så tog en promenad med hundarna sen prata jag med syster och lagade mat :)

Nu har klockan återigen blivit för sent, men ska inte in till örebro imorgon. Men ska upp vid 8 för att hinna ut med hundarna, träna (hoppas badet har fixat duscharna) och fixa lite grejer på stan innan jag ska luncha med mamma!
Måste också säga ett stort GRATTIS till Erika som tog körkort idag! Nu är det bara jag kvar.


Hjälp igen!




SER RUBRIKERNA LIKADANA UT NU?

(Får isådanafall bli en tillfällig lösning. Vill ju ha ett snyggare typsnitt..)


Är livrädd att fastna här

Jag brukar inte vara den som är bitter, men kan inte annat än låta bli just nu. Det går tydligen så himla bra för alla andra, varför kan inte jag också få ha lite tur?
Visst, jag har kanske tur på andra håll. Jag har ett extrajobb, det går bra i skolan och jag har en familj som bryr sig (lite för mycket ibland).

Men man behöver det där andra också!

Ska väl sluta fundera på det och försöka sova snart istället!
Good luck liksom

Kom Änglar

Helgerna är verkligen inte händelserika för fem öre. Skönt på ett sätt, men man bli så himla förslappad och lat. Vill kunna känna att man har gjort lite nytta, iallafall en av dagarna. Men eftersom allt är som det är, verkar det inte kunna gå att göra åt just nu.


Jag skulle verkligen behöva en andra hälft, känna att oavsett vad så fanns det nån där som verkligen älskade en. Eller bara någon som bara kunde hålla om en.
Någon som vill ge mig värme när allting känns kallt, som Winnerbäck sjunger. 

Söndag

Gårdagen bjöds på lite utställning, sen på kvällen kom Sabina hit :) Var alltför längesen vi sågs.

Idag får jag se vad som händer, ska väl mest bara ta det lugnt. Issa & Jocke kommer nog hit ett tag också, så kanske spelar lite spel när man väl är flera stycken. Jag äger på Buzz ska ni veta ^^

Lördag

När jag vaknade (lite senare än vanligt) så hjälpte jag till att plocka undan lite julsaker, sen damsög jag övervåningen.
Efter det vart det duschen och nu ska jag åka ner på stan och besöka Galleri Stallet med mamma!

Hjälp!



Svara gärna på dessa frågor!

1. Ser min rubrik ut såhär när du läser min blogg?
2. Vad använder du för webbläsare?

Hur ska detta sluta?

Varför har jag blivit så himla paranoid?
Eller det kanske inte är så konstigt när det händer så mycket saker, som att min granne hade inbrott natten till igår och att jag nu sitter uppe mitt i natten och hör massa ljud ute på gatan? Blir ju inte bättre av att vi bor i ett hus som jag tycker spökar.
Varför har jag blivit så feg för?
Vuxen och förståndig kanske?

Tur att jag inte är själv hemma säger jag bara!

Nu har snart klockan återigen landat på 3, ska väl ta och släcka här.
(Men är inge trött, somnade på soffan vid kl. 20 och sov väl någon timme)


Jag sitter här eller går omkring

..och grubblar och funderar över tusen ting

Idag har jag införskaffat lite ny träningsmusik så nu är jag taggad till max på att åka till gymmet (inte just nu på sekunden, hon är ju mitt i natten). Men hinner inte imorgon, då jag har sämst tider i skolan. Så får bli ett rejält pass på lördag :)

De senaste kvällarna har jag haft skitsvårt att sova. Även fast jag har varit trött, så har jag legat där och bara vridit och vänt på mig, vet inte vad det kan bero på. Vet att vissa kan ha svårt att sova och bli rastlösa när det är fullmåne, men det är det väl inte nu?
Blir ju inte bättre av att tusen olika tankar dyker upp i huvudet som man ligger och grubblar på.



Ge mig helg och massa trevliga människor!

Tummen upp för kollektivtrafiken?

Ska snart packa ner matlådan och åka till skolan. Sitter och tittar på SJ's hemsida om tåget är försenat, vilket det inte är just nu men kommer med 98% sannolikhet att bli om jag känner SJ rätt. Tror sj.se är den mest besökta sidan på min dator den senaste månaden, lika bra att vara förberedd ifall tåget är kraftigt (som de själva kallar det) försenat eller tillochmed inställt.

Sen läste jag i tidningen att Örebro har haft problem med sina biogasbussar nu när det är så kallt, jippi. Kommer väl ta evigheter att komma till skolan. Varför kan de inte ligga närmre stan för?!

Ska kila nu, kommer väl vara död när jag kommer hem..

Lugnet före stormen

Nu ska jag kolla på The Notebook sen sova. Imorgon väntar två föreläsningar, en i kemi och en i fysik :)

Årsresumé 2009

Tänkte visa lite hur mitt år såg ut. En bild för varje månad. Var inte det händelserikaste året precis..





Januari:
Praktik på Skogiganten hela januari, skönt att slippa skolan!
Februari: Kom tillbaka till skolan, skolarbeten och 100- dagarsfesten med brudarna :)
Mars:
Förutom skolarbeten så hände inte så mycket
April: Våren kom och jag fick extrajobb på Lindex
Maj: Studentbal
Juni: Studenten!!!
Juli: Hard Work Work! Muntrade upp mig med lite välförtjänt Ben & Jerry's
Augusti: Min farbror gifte sig på medeltidsdagarna och jag var fotograf :)
September: Jag började på universitetet, fick ett nytt fotouppdrag (handboll)
Oktober: Fyllde 19, fick en blixt och köpte mig ett nytt objektiv
November: Plugg, plugg, plugg!
December: Plugg i massor, fick massa timmar på Lindex Örebro, snön kom och vi fick en vit jul!

Det var väl ungefär det. Hoppas 2010 blir lite roligare :)

Coolaste Ungen


Jag får liksom ingen ordning

På eftermiddagen var jag för femtioelfte gången inne på liu.se för att kolla på utbildningarna, eftersom de finns så många som är ganska lika varandra. Har även skickat ett mail till den ansvarga för programmet och frågat om jag är inne på rätt spår om jag vill bli forensiker. Har även läst och själv skrivit ett inlägg på forumet för att höra runt om bostäder. Finns många områden att välja på, så måste veta lite hur de är att bo på.

Hittade en hyresvärd med ganska nybyggda lägenheter och de var så himla fina, jag vill flytta NU! Men jag orkar nog inte plugga direkt efter sommaren. Vore perfekt om utbildningen hade börjat på våren, så jag fick några månader ledigt :)
Åh, nu har jag riktig beslutsångest.

                                             

Hela kvällen har jag ägnat åt att rensa lite i garderoben, hade verkligen mycket skräp därinne. Imorgon ska jag fortsätta rensa lite på mitt rum, för sen när plugget drar igång igen kommer jag inte orka med så mycket annat än just plugg och då är det ju trevligt om rummet är i ordning.

Nu ska jag nog slå på en film och lägga mig i sängen.
Godnatt!

Vecka ett

Så var det måndag igen och på torsdag drar föreläsningarna igång igen. Vart tog lovet vägen?

Ska snart åka iväg till gymmet, men först måste jag ladda min sketna iPod som bara laddar ur var femte minut. Irriterande om man ska vara på löparbandet i minst en halvtimme. 
Men när lönen kommer ska jag beställa en ny :)

Imorgon hoppas jag på att få träffa Sabina och på onsdag ska jag fira min kusin som fyller 10. 


Ice


15:17

Nu ska jag ta en lång, varm dusch med ansiktsmask och hårinpackning, så man blir som en människa igen!

Some pics

Det här är de ända bilder jag har som är lite "anständiga" =P

Såhär såg jag ut då


Grabbarna förbereder maten


SKÅL!
Linda, Tobbe, Jeppe, Anton, Marcus, Erik


Tack alla för en trevlig kväll!

2010

Jaha, då var det nytt år då. Nytt år, nya möjligheter som alla säger. Det återstår att se!

Mitt nyår firades med roligt folk, de flesta var nya ansikten, men gjorde mig absolut ingenting, alltid lika glad att träffa nytt folk :)
Hursomhelst, jag stog för förrätten, medans grabbarna (mer eller mindre) fixade fläskfilé med vitlökssmör och klyftpotatis.
Efter mat, lite raketskjutning och en salig blandning av musik från hela förra decenniet begav vi oss upp mot stan till tolvslaget. Tror jag nästan var äldst där, majoriteten var nog 92- 93:or. Vi var väl där någon timme, sen gick vi tillbaka. Var hemma runt 3 och sov inge bra alls på hela natten. Så nyårsdagen spenderades framför tv:n, skönt att bara göra ingenting.

och tror jag håller mig till min systers åsikt om hur man ska uttala det nya året - nolltio!


RSS 2.0