Chill

Tog årets första dopp ikväll, det var riktigt skönt :) Ska snart äta hemmagjorda hamburgare och sen fika lite, måste ju fira körkortet!
Imorgon är det jobb som gäller!

Är man bäst eller?

TOG KÖRKORT IDAG! :D

Blir Kvarnsjön med sis sen ;)


For what it's worth

Var fyra hektiska timmar på jobbet idag, vad fan gör folk i en klädbutik när det är så fint väder? Visst, vi borde inte klaga, hellre mycket folk än lite, så man får något att göra, haha :)
Ska åka in några timmar imorgon och täcka luncherna, kanske även på tisdag!
Sen väntas fem dagars jobb på bion, vi visar Sex and the City 2 nu! Det får ni inte missa! 
Tisdagen den 6 Juli börjar mitt riktiga sommarschema, så då väntas 6 veckors jobb (med roligaste Ida ska tilläggas!) på Lindex! Sen vet ni vad som väntar :)

Nu ska jag sova, godnatt!

Hoppas!

Även om jag hamnar i en speciell urvalsgrupp hoppas jag dessa hyfsade poäng tar mig till Linköping :)


Jag har gått emot mina egna principer

"Finns man inte på Facebook, så finns man inte"
Insändare i Arboga Tidning

Jag har länge hållt med, tyckt att det har varit så överdrivet osv. Det har varit en principsak att inte skaffa facebook, men nu finns jag där!


Update: Fan va rörigt det är, ni som vill bli vänner, får väl leta reda på mig =P Haha, orkar inte


Hot

Jag har inte alls vart på topp de senaste dagarna, i tisdags var jag matt efter "blodtömmningen" haha, igår var det nog dels det och att det har varit varmt och jag dricker för dåligt. På kvällen frös jag så jag det kändes som jag hade feber, men sen inatt/idag har det vart ännu varmare tyckte jag. Det värsta som finns är att sova när det är typ 30 grader i rummet.
Tog en dusch när jag vaknade, vart väl lite bättre, men man vill egentligen bara ligga i en pool och svalka sig hela dagen. Men det får bli en annan dag för i eftermiddag ska jag jobba, så det får bli tunna kläder, för det brukar vara ganska varmt där..

Ska försöka mig på en promenad med hundarna nu!

Jag får liksom ingen ordning..

..på mitt liv mina tankar

Tänk att ens humör kan vända på bara två sekunder.

I do think too much


Ge blod, ge liv!

Lämna aldrig blod på tom mage. Fyfan vad dåligt jag ha mått idag, yr & svimfärdig, höll knappt på att komma hem..
Jag borde väl ha kunnat räkna ut själv att jag skulle ha ätit något innan jag åkte dit, men kan inte äta så tidigt på morgonen och tyckte det var bäst att åka då, så jag hade det gjort liksom och innan det vart massa kö. Men jag överlevde och nu mår jag lite bättre, har bara huvudvärk till följd av allmän vätskebrist.

Men om man bortser från mitt lilla misstag, så tycker jag alla som kan ska lämna blod! Det finns ju liksom inga nackdelar med det! Det kan i värsta fall vara du som ligger där och själv behöver blod! Då är du glad att någon annan har gjort en god gärning! Gör likadant du med! Bor du i Arboga kan du git imorgon och "anmäla dig", blodbussen står utanför vårdcentralen!

Another day has passed by

Tycker alltid dagarna går så fort när man åker till gymmet, även om jag bara är där ca en timme. Fast idag har jag gjort massa annat också. T.ex. lagat 4 maträtter, 2 pajer, pannbiff & köttfärssås :) Tog sin lilla tid, men nu har jag och mamma matlåda några dagar!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, imorgon går jag upp vid 8 och följer med mamma till blodbussen. Sen blir det sooola ;)


Godmorgon!

Hade en sån underbar dröm inatt, men gör att jag tänker för mycket i vaket tillstånd. Jag som ville slippa sånt för ett tag, fokusera på annat, trots att jag vet hur underbart det kan vara.. 

Idag verkar det bli sol, härligt :) Blir snart en promenad med hundarna, sen funderar jag på gymmet. Måste även hämta singstar+playstation hos Sabina och köpa batterier till kamera & blixt. Ikväll ska jag laga mat på 1,6 kg köttfärs och göra skink&broccolipaj. Ja, då vet ni mina planer ;P

Här får ni en egopic ;)

Pics :)

Jag & Sabina


Alex, Linnea & Jennifer


Calle & Linnea

Nödpose eller favoritpose?

Haha, bjuder på denna ;)


That's not my name

På tal om Arboga och på tal om facebook. Jag tror jag ska skaffa en i protest och skriva "Jag heter inte Issas syrra". Det blir jag väldigt ofta kallad när jag är ute, speciellt av 91:or och yngre. Kul? Inte direkt.

Hade förövrigt en ganska trevlig kväll. Förfesten är som alltid roligast :) Träffade personer som jag inte trodde kände igen mig, det var ju kul :) 
Tänk vad folk ska bli trevliga så fort de har alkohol i kroppen ^^

Arboga, arboga

Jag tänkte på en sak igår. Är man 20 år, bor i Arboga och varken har facebook eller är gravid så är man väldigt unik. Haha, den här stan alltså!


Men börjar överväga att skaffa facebook, även om det tar emot. Har blivit en principsak att inte skaffa det, samtidigt som jag vill hålla kontakten med de från basåret.

Nej,man lär sig visst aldrig

Gjorde samma misstag som alltid i början av sommaren. Gissa vad?
Solade utan solskyddsfaktor = röd rygg! Man ser precis vart bikinin och shortsen har setat, shortsen satt väl 5 cm högre än vad jag brukar ha byxorna annars, snyggt! Men jag får skylla mig själv! Kan ju hoppas på ett mirakel att det röda övergår i brunt ;)

Nu ska jag sova, imorgon väntar nya äventyr ^^

Busy

Åkte in till Örebro imorse för att hämta mina sista tentor :) Sen gick jag en sväng på stan, innan jag tog tåget hem, åkte förbi villa där Sabina och hennes syster låg och solade. Väl hemma så bäddade jag nytt i sängen, så nu är den sommarfin ^^ Sen har jag målat några tavelramar, kommer bli finfint :)
Oj, nu är tvättmaskinen klar!!

Blir toookig

Det är så irriterande när man har en mening från en låt på hjärnan och man kan inte komma på vilken låt det är. Jag vet inte ens om jag kan meningen rätt, men för mig låter det som de sjunger "I wanna love you 'cause I hug you, I wanna love you 'cause I hug youuuu (går uppåt i tonläge)" Har sökt på google och letssingit men hittar inte låten. Någon som känner igen den? Haha, kan ju melodin för meningen men lite svårt för er att lista ut ^^ Tror iallafall det är något band som liknar Yellowcard, the used, breaking benjamin, ja något åt det hållet, vet ej vad stilen kallas.. Men har iallafall lyssnat väldigt mycket på den låten, åh kommer grubbla på det tills jag somnar..

Ska lägga mig i sängen och lyssna igenom iPoden, hoppas jag hittar den!

Sommaren rullar på i sakta mak

Imorse gick jag upp tidigt för att jag skulle haft uppkörning kl 10:45 i Eskilstuna, men precis innan jag ska åka så ringer de och säger att de är sjuka så det vart inget, typiskt! Men fick en ny tid på en gång, det var snällt av dom :)
Så jag nörda sims ett par timmar sen drog jag till gymmet. Tittade förbi nya Ica på vägen hem, lite krånglig butik, hyllor kors och tvärs. Förhoppningsvis kanske man hittar lite mer därinne, t.ex. hårfärg, den nyansen jag ska ha är alltid slut, även om jag har olika.

Nu ska jag slå på chill-listan på iPoden och lägga mig på "spikmattan". Brukar inte tro på sånt annars, men tycker det känns lite bättre i ryggen efteråt och bara man tror kanske det funkar? ^^


Boooring

Börjar kännas lite tråkigt att ha sommarlov, finns inget att göra.. Får hoppas det blir riktigt varmt snart så man kan bada :)

Ska gå och lägga mig innan man dör uttråkad =P

E&E

Två bilder från igår, första på mig och självaste studenten :)
Andra bilden föreställer en LP-skål, som jag har gjort och klistrat dit motiv med gula taxibilar som Erika gillar. Hon har hela sitt rum fullt med såna tavlor ;)

Återigen GRATTIS TILL STUDENTEN :)


Awake

Lyckades somna om efter ett avsnitt av One Tree Hill. Så nu är jag helt seg, ska ju inte sova för länge. Svårt att hitta något mellanting.

Ska gå ner och äta frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

Suck

Undra om jag har tagit igen all sömn jag "missade" under den här terminen? För varför skulle jag annars vakna halv 6 och vara pigg? Suger verkligen att vakna så tidigt och inte kunna somna om, när man väl får sova. Men då kanske jag somnar tidigt ikväll, skulle vara ganska skönt :)

Jag får väl slå på en film nu, så jag har något att göra ^^

Examensfirande

Ska snart ner till Erika som tog studenten idag, GRATTIS!! :D

(Erika på bilden, till en fotouppgift jag hade i skolan)


00:43

Det värsta med att man är uppe sent är att man hinner bli hungrig igen innan man går och lägger sig. Snart är det 6 timmar sedan jag åt något. Hade det varit mitt på dagen hade jag nog varit vrålhungrig. Men då gör man oftast mer än på kvällen och då behöver man mer energi. Efter maten kikade jag på Grey's, sen tre avsnitt av One Tree Hill!

Men magen får vänta till frukosten, för nu ska jag sova!

Höna Pöna


Jag är inte avundsjuk på min morbror som fick 5 hönor i 50- årspresent =P Visserligen är det bra att de värper ägg, men annars är de nog bara jobbiga ^^ Man märkte att uttrycket "virrig som en höna" verkligen stämmer!


Yesterday's

Köpte denna söta tröja när jag följde med Sabina till Västerås igår :)



Köpte även en ny almenacka och det fick bli en sån man designar framsidan själv. Gjorde bilderna i Photoshop och det är svårt att få plats med alla bilder jag vill ha, så ska nog göra en till insidan också :) Det ska iallafall vara personligt och spegla mitt liv!


Här är baksidan!

One Down, One To Go

Klarade uppskrivningen idag :) Bara uppkörningen kvar!

Hoppas, Hoppas, Hoppas!


Gonna Get Ready

Ska snart åka iväg till Eskilstuna en sväng, skönt att man inte hade planerat att pressa i solen idag, för den är då inte framme. Kommer väl vara såhär någon vecka nu antar jag. Lika typiskt varje år, det är fint i två veckor innan student och skolavslutning, men när de väl kommer, är det molningt och 15 grader. Själv hade jag spöregn precis när jag sprang ut =/

Men nästa lördag, när det är karneval här i Arboga, får det gärna vara sol & värme :)

Final exam

Sista tentan imorgon :) Skönt att vara klar med basåret, om jag nu klarar denna tenta. Men får jag omtenta gör det egentligen inte så mycket, behöver inte kursen. Det tråkiga mitt i allt är att jag är påväg att bli sjuk, peppar peppar. Klassfest imorgon, får se hur jag gör. Blir sista gången jag ser de flesta, känns lite tråkigt, man har ju lärt känna varandra ganska bra under detta år.

Förutom det finns andra anledningar till att det inte passar att vara sjuk just nu. Min morbror fyller 50 år & hans dotter 10 år imorgon, så blir kalas/fest på lördag och nästa vecka har jag lite planerat som inte kan missas!

Nu ska jag duscha, sen sängen. Sista gången jag ställer alarmet på 5.30 på ett riktigt bra tag :D


Goodiebag



JAG ÄR MED I UTLOTTNINGEN AV EN GOODIEBAG PÅ LINDAS SMINKBLOGG!
VAR MED DU OCKSÅ!
:)


RSS 2.0