Should I go back?Den här bilden är nästan 4 år gammal. Saknar mitt gamla jag ibland.


What's up

Efter att ha dansat hela natten på Kårallen i UV-ljus med mina bästa så somnade jag ca 4.30 imorse. Kl 10.15 väntade en föreläsning, så vart inte mycket sömn för mig inatt..
Jag var hemma vid halv sex på eftermiddagen igen. Trodde aldrig dagen skulle ta slut, ville bara hem och sova. Men har inte somnat än, nu är jag väl övertrött ist.
Imorgon kväll ska jag jobba på p-p-p-pallen, och de som jobbade igår slutade inte förrän sju imorse, så jag ska ju inte räkna med att komma hem tidigare än det på söndag.. Ingen bra sömnrutin denna helg..

Gjorde iallafall tacos när jag kom hem, sen gjorde Jennifer mig sällskap framför Idol :)

Blir inte mycket bloggande nu, har varit mycket i skolan. Men den här läsperioden är det inte lika mycket schemalagd tid, vilket kan vara både bra och dåligt.
En glad nyhet är iallafall att jag klarade mattetentan :D
Nu väntar jag bara på att kemitentan ska bli färdigrättad, den tentan var verkligen skitsvår och skulle jag mot all förmodan få en trea så är det en väldigt svag och jag kommer nog skriva om den efter jul ändå, så man kanske kan få en fyra!

Nästa vecka kommer syster-yster ner hit, hon ska vara här heeela helgen :) Det tråkiga är att några av mina vänner åker hem eller gör massa annat, så Issa får nog inte träffa dem. Men vi får nog kul iallafall, shoppa, äta massa god mat och bara umgås!

Förfest/FödelsedagsfestEn av våra fadderister fyllde år igår och han hade även en förfest till tentakravallen som var igår. Både jag och Marina hade lite att bjuda igen på, så istället för att köpa någon alkoholhaltig dryck så bakade vi en tårta. Som ni ser heter killen Dan och 1337 kommer från hans namn som fadderist.
Han vart jätteglad för tårtan och alla andra vart ganska avundsjuka. Men alla fick smaka iallafall :)

Skönt med en regnig dag

Skrev på tentan drygt tre timmar idag, sen gav jag mer eller mindre upp.
Hela eftermiddagen har jag och Jennifer kollat på film. Shutter Island, var inte alls nå läskig och inte så bra heller. Sen en av mina favoriter, (500) days of Summer. Efter det vart det lite One Tree Hill, så nu känner jag mig lagom nyttig ^^ men vi har varit ute och gått 6 kvällar i rad nu :)
resten av veckan består av kemiplugg, en tur ner på stan, sen party på lördag :D

Just an ordinary day

Såhär kan en vanlig dag se ut här i Linköping:


Jag och Jennifer i skolan, vi ser lite slitna ut ^^ detta är dock inte en fredag efter en kravall


Kvällspromenad varje kväll, då vi utforskar nya områden. Tog kort på denna skylt för att vi inte visste vad färist är för något, men nu vet vi! 


Brukar inte ta kort på "dagens outfit", men idag hade jag jeans på mig och det händer inte ofta. Kul att mina boy-fit jeans äntligen har blivit boy-fit. Förut satt de tajtare, men sen jag flyttade har jag gått ner 2-3 kg :)

Nothing will brings us down

Tog en riktigt skön promenad med Jennifer ikväll :) Promenader på kyliga höstkvällar är så mysigt!
Snacka massa, kolla runt lite i Ryd (den delen vi inte bor i), måste ju lära sig hitta lite mer ^^
Imorgon och hela helgen blir det matteplugg, tenta på tisdag..
Men kommer sitta och plugga med mina bästa tjejer :D

Kan man bli mer taggad än vad jag och Marina är nu? Tror knappast det..
Men det kommer bli awsome - utan kravallbiljetter!!
:D :D


Right back at you

Man tror man har glömt, kommit över allt, men en dag kommer det tillbaka som ett slag på käften.
Det undermedvetna ligger alltid och lurar, redo att spela ett spratt.

Tänkte bara sägaAtt dessa tjejer bara är så braaaaa!


Destination Arboga

Sitter hemma i lilla lugna Arboga. Faktiskt riktigt skönt med lite tystnad och gott kranvatten. Det i Linköping smakar bara klor och går inte att få kallt heller ^^

Mös med familjen framför Idol igår, sen fick jag lite paket. En turkos asfin klocka, en parfym, ett nyckelskåp, spelet Alias (kommer bli ännu roligare förfester nu!!) och en berlock till mitt pandora-armband :D
En present till mig själv blev HTC Wildifre som har legat här och väntat på mig i två veckor. Så får leka med den sen :)

Väntar på att syster ska vakna så vi kan åka ner på stan. Jag måste ju köra lite bil när jag är hemma så jag inte glömmer hur man gör..

Äntligen är systembolagsåldern nådd!

Har haft en bra dag med massa grattis, massa matteplugg, cykel(!)tur till ikanohuset där jag självklart va in på systemet. Är kravall på torsdag och då blir det förkrök hemma hos mig :)

Har också köpt ett par nya höststövlar, gult nagellack och lila eyeliner, LINGs färger :)


Söndag

Har tvättat och sökt lite lägnheter nu på morgonen, nu ska jag ta tag i pluggandet, idag står kemi på schemat. Ikväll kanske det blir film i skolan TingeLing :)

I like it!

Märker nu att det inte gick så lugnt till på ovveinvigningen. Mitt vänstra knä ömmar och jag har jätteont i min vänstra skuldra, gör ont att lyfta på armen. Men visst, dricker man ett glas vin innan man kör irlänsk julafton, slänger sig i en hög med alla andra och kör 69:an-rullet, så får man räkna med lite blåmärken. Fast mina syns inte, bara känns.
Nu kanske jag har målat upp värsta fylleslagbilden, men mamma, det är inte så farligt som det låter - säger vi.. 

Har hunnit att städa lite nu på morgonen, käkar lite yoghurt nu sen ska jag plugga lite!


Ännu en galen kväll med lingarna!

Ovveinvigningen var asrolig och helt galen igår.
lekar och vin är två ord som sammanfattar kvällen bra!

Efter många stopp på den korta biten till Kårallen, så var vi till slut framme, då vart det massor med dans! De hade ett liveband som spelade 90-talsklassiker, det uppskattades väldigt mycket :)

Efter ca 4 timmars sömn så var jag och Jennifer duktiga och gick på mattelektionen, cred till oss.
Så fort idol är slut så blir det sängen.

RSS 2.0