Changes

Vad jobbigt det är när man har varit ledig och återgått till vanlig dygnsrytm nu när man ska börja jobba natt. Slutade 04:00 kanske somnade runt 05:30. Trodde jag skulle sova iallafall 6-7 timmar, men vaknade kl 10 och kunde inte somna om.. förhoppningsvis kommer sömnen ikapp och jag kan snart sova längre på dagarna så att jag orkar med jobbet.
Sen tycker jag det är svårt att veta vad man ska ha med sig för mat, man blir ju hungrig men att smälla i sig en stor måltid kl tio på kvällen vet jag inte om jag klarar av. Mådde så illa igår när jag hade ätit och min mage gillar inte alls att jag äter på konstiga tider..
 
Det är iallafall bättre väder idag, hoppas på superbra väder i helgen :)

Holiday's over

Då var semestern över och ikväll går jag på mitt första pass för sommaren :)
Tänkte åka ner på stan innan det och fixa lite grejjer. Hade även tänkt träna, men det spöregnar så får väl skjuta på det någon dag..
 
I helgen får jag äntligen träffa mitt hjärta igen efter fyra veckor på olika håll!

Strandbild från Danmark
 
 

Tillbaka på brottsplatsen

Har gått in på min andra vecka av mina tre jag fick semester. Typiskt bara att det är så tråkigt väder, sitter ju bara och degar här hemma i lilla Arboga. Det har blivit en turer på stan, till Eskilstuna och Västerås, bara för att fördrvia lite tid.
Sen har vi haft studentfirande här hemma, så halva förra veckan gick åt till att förbereda.

Idag står fika på schemat, följt av ett besök hos frisören, äntligen!! Nu är jag så trött på mitt långa hår som nästan räcker ner till midjan. Långt, platt och bara ivägen!

Till nästa vecka önskar jag sol och 25 grader på lite sydligare breddgrader!

På gott och ont

Nu har jag äntligen fått sommarlov. Välbehövligt men jag kanske inte riktigt är förtjänt av det med tanke på hur det har gått med plugget senaste tiden. Brukar skylla på svackor men det har varit extremt denna gång.
Började jobba natt ca 3 ggr i veckan i början av maj och det vände mitt dygn totalt och jag var extra trött och seg. But it's money :)

Imorgon ska jag åka hem till Arboga och umgås med min fina familj och mina små vovvar. Ska vara hemma två veckor, sen åker vi till Danmark, my favourite place to be! Jag är väl en av de få som tycker det danska språket är ganska fint och under min uppväxt var vi där ungefär varannan sommar, så har många fina minnen därifrån.

Resten av sommaren tillbringar jag på AlControl, förutom på helgerna, då jag ska hinna med att träffa min käraste, åka på klassfest, fira pappa, åka till Kolmården och försöka vara lite ledig :)

Med tanke på att pappa kommer vid lunchtid imorgon är det bäst jag sätter fart och packar och städar så det är lite fint när jag kommer tillbaka. Ska försöka somna innan kl 3 så jag inte är en zombie imorgon, skulle vilja köra hem, för är det något jag ser fram emot när jag kommer hem till Arboga så är det att få köra bil!

RSS 2.0