Var det någon som sa fritid?

Just nu är mina dagar väldigt fullspäckade. Skola, möte, plugga, laga mat, vila, jobba.

Är inne på sluttampen i skolan och snart är två projekt inskickade, bara redovisning/seminarie kvar. Sen är det eget ekonomiplugg fram till tentan den 28:e. Så efter nästa onsdag kommer allt lugna ner sig otroligt mycket :)
- Förutom att jag jobbar varje vardagskväll 20-00.
Var på introduktion igår och kändes väl bra, allt är så nytt bara, även om jag har labbat många timmar i skolan. Så ikväll börjar jag egentligen på riktigt på labbet, ska lära mig massa saker inför sommaren!
Ska bli spännande också att jobba natt, har aldrigt gjort det förut så jag hoppas att det kommer funka!

Nu blir det lite mer miljökemi innan jag ska vila lite så jag är pigg på jobbet ikväll.


Let's get this party started!

Om ca en kvart börjar en lång dag/helg! Åka ner på stan och skriva på anställningskontrakt, sen förbereda inför stilettracet med de andra tjejföreningarna, sen fota när alla snygga lag tävlar. Sen blir det fest all night long!
Imorgon ska vi skifta in de nya, så jag hoppas vädret står på vår sida nu!!

Som pricken över i:t så känns det som jag börjar få feber :( Kan vara någon form av solsting, är knallröd i pannan, hårbotten och på näsan ^^

Set fire to the rain

Idag har jag varit väldigt produktiv! Städat hela lägenheten, lagat fiskgratäng, haft seminarie, setat ute i solen, köpt studentpresent till Issa, tränat ryggen och ja det var nog det :) Har även fått besked om att börja jobba nästa vecka :D jag kommer även vara ledig typ hela juni och jobba hela juli och en del i augusti!

Jag hoppas verkligen vädret håller i sig till helgen, prognosen har ju bättrats sen jag kollade sist!

Nu ska jag nog sova, föreläsning kl 8 var länge sen jag hade..

RSS 2.0