Examenssittning

Igår hölls examensmiddag för alla som går sista året på Lingsektionen. Middagen hölls på Livgrenadjärsmässen i riktigt fina lokaler, nästan lite som ett slott :) Jag hade en riktigt trevlig kväll med min fina klass som jag kommer sakna väldigt mycket! De här tre åren har gott riktigt fort och det är nog lite tack vare att min klass har vart så himla bra :) Vi har haft riktigt kul på vägen, även om vissa kurser har varit riktigt svåra och det har känts omöjligt.
 
Kommer lägga upp fler bilder från kvällen när jag har fått tag på dem från de som fotade under kvällen.
 
Sålänge kommer får ni se hur mitt hår såg ut!

Lite reklam för en riktigt bra musiker från Arboga!

Detta är en kille från Arboga som är riktigt duktig och han har nyss släppt en singel!
Jag tror detta är Arbogas nya chans att sätta sig på kartan av en positiv anledning och inte massa tråkigheter vi har haft bakom oss några år nu, det får vara nog med sånt nu!
 
 

Fånge i sin egen kropp

Som rubriken säger så är det lite så det känns när man knappt vågar lämna lägenheten för att man har ont i magen och den är uppblåst och krånglar. Min mage krånglar mer eller minra varje dag, men den här veckan har varit extrem.
Jag förstår inte varför. Annars brukar jag veta om jag har ätit något som min mage inte riktigt "tål" men nu kan jag inte komma på vad som skulle ha ställt till det.
Jag har iofs hört att man inte ska äta bröd om man har känslig mage, men det här med frukost är inte lätt. Jag äter helst inte mjölkprodukter och om jag inte får äta bröd finns det inte så mycket kvar. Jag tycker inte alls om gröt och det ska vara något jag står mig på ett par-tre timmar.

RSS 2.0