All the right moves and all the right places

 
Detta är mina favoriter när det gäller naglar. Essies nagellack täcker bra och de håller bra. Topplacket Sechel Vite är det bästa jag någonsin har provat. Nagellacket sitter som berget och det blir riktigt fin finish. Det bästa är att man kan måla på det direkt efter att man har applicerat sitt nagellack och det orkar jättefort! Bra när man som jag aldrig har tålamod att vänta.
 

Ett slags liv


 
 
 

Ett monster vill veta vad du tänker

I onsdags släpptes Winnerbäcks nya album. Jag hade förbeställt hans LP för det blir så fint att ha på väggen! Lyssnar ändå på albumet på Spotify, äger ingen CD-spelare, varken i dator eller stereo. Jag tycker redan albumet är jättebra, så många bra låtar och jag har saknat hans röst, det får verkligen en att rysa :)
Samma dag som albumet släpptes signerade han dem nere på Bengans Skivbutik och jag skulle adlrig förlåta mig själv om jag inte tog chansen, så efter två timmar i kö fick jag träffa honom!! Blev dock lite lätt nervös och ganska starstrucked så det ändå jag fick fram var "kul att se dig"... Hade velat sagt att jag älskar hans texter, hans röst, att det nya albumet var jättebra och att Söndermarken är det bästa albumet han har gjort! Men jag fick nöja med en autograf och ett kort och jag kunde inte vart lyckligare den dagen. Blev alldeles varm i kroppen när jag gick därifrån. Älskade Lasse <3

Det enda som saknas nu är en ståplatsbiljett till hans spelning den 18 oktober i Linköping. Men de biljetterna är slut och nu finns bara dåliga läktarplatser kvar längst bak i arenan. Har inte heller hittat någon i Linköping som vill gå med mig, hallå vad är det med er?!? ;)
 
 
 
 
 

Livet bakom skärmen som 17-åring

Jag är nog rätt glad ändå att Facebook inte fanns när jag var 17. Så mycket missförstånd som uppstår när man inte pratar med personer i verkligheten..
 
Klippet är långt men väldigt bra gjort och väl värt att se!!
 

Aldrig riktigt slut

Ibland känns det aldrig som att något ska ta slut, men när det gäller min utbildning kan jag äntligen se ljuset i tunneln! I fredags fick jag svar på min andra tenta jag skrev i augusti och jag klarade den, vilket jag verkligen inte trodde jag skulle göra! Det gjorde hela min dag och det betyder också att jag bara har en enda tenta kvar på min utbildning. Den går visserligen i januari men under hösten ska jag göra mitt exjobb, så det passar perfekt.
Under mitt exjobb ska jag vara på avdelningen Klinisk Farmakologi och syssla med läkemedel och metoder, ska bli skitroligt, jag tror verkligen jag har hamnat rätt!! :D
 
Fick verkligen en energikick i fredags när jag fick veta att jag klarade tentan och jag känner mig inte längre lika stressad med skolan och allt runtomkring nu när jag känner att det faktiskt går vägen!
 
Jag har även börjat kännt mig mer inspirerad på flera plan, men mycket när det handlar om kläder och stil. Det kan vara lite tack vare Pinterest som är typ världens bästa sida, där finns allt! Det kan också bero på att jag inte har så mycket pengar just nu och har då inte råd att köpa massa nya kläder, då får man komma på nya idéer att bära upp sina kläder med olika kombinationer och accessoarer! Har även fått upp ögonen ännu mer för gamla kläder och lite äldre stil. Detta är tack vare att jag har vart inne och rotat i mormors garderob nu när hon har flyttat!
 
Här är ett exempel på hur man kan göra nåt nytt. Knäpp skjortan ända upp och piffa till looken med ett pärlhalsband. Mitt halsband är mormors gamla.
 
 

RSS 2.0