It's make me smile


Tvn står på som ett bakgrundljud..

..medans jag chillar på msn!

ska snart åka ner på bio med mamma. Ska kika på It's complicated.
När jag kommer hem blir det duschen & sängen, för imorgon väntar en hel dag med två labbar. Kan bli tungt. Hoppas jag hinner hem till powerboxen med Ida.

Time to go!


Lördag

Ska snart åka med min syster och handla hårfärg, sen släpper de av mig vid Vasahallen, där jag ska fota handboll. Är säkert femte matchen jag fotar och det är kul, dels att fota en sport men även att kolla på själva matchen litegrann, fast då genom okularet.

Förmiddagen har jag ägnat åt att "laga" min säng. Den knakar så fort man vänder på sig och det beror på att de ben jag har är av trä och inte sitter så bra. När jag lyfte på sängen så ramla ena benet bort! Så fick skruva dit det och passade på att vända på sängen så att inte bara en sida blir nersjunken. Rensade även i de lådor jag har under sängen, så nu har jag kastat ännu mer skräp. Känns som jag skulle kunna rensa hur mycket som helst egentligen, bara att vara hård mot sig själv och inte spara på allt!

Nu ska vi åka, bye!

That's why they call me Mr. Farenheit

Finns det nåt bättre än att vakna till denna låt? Man blir så himla pigg och glad :)

Ska snart gå ner och göra iordning frukost innan det bär av mot tåget. Två föreläsningar till kl 12, sen helg! Curlingfinalen ikväll, imorgon kommer farbror m familj över på mat & vin och på söndag bio med mamma. Toppenhelg!

Trött som ett as

Tåget imorse blev en timme och en kvart försenat, känns som man inte orkar bli irriterad längre..
Men en lång dag i Örebro blev det, en kort sväng på stan och käk på det sen hem med sjutåget. Slängde mig i soffan och kollade på OS och nu tänkte jag sova. Klockan står på 05:15 imorgon...zzzz


Torsdag

Sitter och väntar på att åka ner till tåget. Det är försenat ca en halvtimme, vilket inte är så mycket för mig nuförtiden, när man är van med mer. Jag har inte heller bråttom till skolan, börjar inte förrän 13.15.
Skulle helst slippa skolan idag, för har ont i magen, vilket jag har haft ett tag nu =/ Vet att jag inte tål laktos, men det känns som det har varit värre nu och vet inte vad det beror på. Kan vara nåt mer jag inte kan äta eller så är det bara stressmage. Men känner mig inte så stressad, men det ligger väl där i det undermedvetna.

Bäst man fixar matlåda och sånt nu..

If we ever meet again

Är det nåt fel på mig? Är ju konstant hungrig. Åt två mackor vid halv 6 och 2 till vid nio..
Kanske ska köra på att äta 5 mindre mål om dagen istället för frukost och 2 lite större måltider. Men när ska man hinna det? ^^

Ne ni, nu ska jag ut med hundarna i kylan!

Uppdatering

Som förväntat vart även 07.31- tåget inställt. Nästa tåg är försenat 40 min, vilket kommer bli mer. Står för nuläget ett tåg i Örebro som ska vidare mot Västerås, men det kommer inte iväg för att det är "dåligt väglag". Så då lär ju inte tågen från Västerås - Arboga vidare till Örebro komma fram. Så jag tänker inte ta risken att sätta mig på ett tåg som blir fast på spåret. Har setat nog för många timmar både utanför Örebro och Kolbäck.


Uppe före tuppen

God morgon kära vänner!
Ja, ni ser rätt klockan är 06:02 och jag är vaken. Skulle ha åkt till tåget om 15 min, men det är inställt (förvånad? nej). Så chansar på tåget som går 07.31 och vet om max tio minuter om det går eller ej och OM det gör det, måste jag göra mig iordning.

Vaknade 3.20 och var klarvaken. Lyckades somna om, vaknar 05.00 klarvaken igen. Låg bara och väntade på att klockan skulle ringa. Men gav upp efter 18 minuter och nu sitter jag bara och väntar på det där förbanande tåget..

Ingen snäll själ i örebro som vill ha mig som inneboende? ^^

Nytt i garderoben



Detta (ej byxorna) + en svart kjol, 2-pack linnen för 49,50 fick jag från H&M idag :) Kommer en klänning, men den är restad ända till maj!!


Stuck

Jag kom ju aldrig iväg till Örebro, så åkte med mamma på stan. Hon hämtade sin Arbogaring på Bergmans Guld, vi köpte ljuslyktor till nya badrummet från Små Goda Ting, vi åt buffé på Thai House, gottgott. Sen förbi Tehås och till sist Aspis för att hämta ut paket från H&M! Så tänkte visa sen vad jag har beställt :)

Nu blir det falukorv & makaroner!


They messing with my brain

Dessa drömmar.. Nästan så det är jobbigt att sova. Det går ganska bra att hålla tankarna borta i vaket tillstånd, men när man sedan somnar så drömmer man om det istället. Blir ju bara deprimerad när jag vaknar och vet att verkligeheten är någon helt annan.
Vill de säga mig någonting eller bara röra till det ännu mer i huvudet?

Kan inte nånting funka normalt för mig för en gångs skull?


Exit

Till och med internet är segt ikväll, undrar om det också beror på snön ^^

Ska dra mig mot sängen nu, men blir ingen skola för mig. Tvivlar starkt på att tåget kommer vara i tid 06:41 imorgon bitti. Men hoppas de ordnar upp sig under dagen, för jag vill verkligen jobba imorgon eftermiddag och jag behövs nog där!

Känns som min nacke börjar krångla igen, inte bra.. Men lite linement och en alindrin ska nog hjälpa!


Snö så långt ögat når

"Det här är väl all snö som inte har kommit på tio år"

Såhär ser det ut runt vårat hus och kvarteret:

Nu räcker det!

Den här helgen har jag verkligen bara tagit det lugnt. I fredags kollade vi på The Ugly Truth, riktigt bra! Igår hann jag med att se musikalen Hair på eftermiddagen och Slumdog Millionare på kvällen, också två bra filmer. Efter filmen igår kopplade vi över till OS där vi såg det spännande upploppet på herrarnas 2x15 km skidor. Sverige tog både guld och brons, riktigt riktigt kul!

Att hålla sig inne var man nästan tvingad till i det förskräckliga ovädret som yrde omkring igår. Var meningen att jag skulle jobba i Örebro, men med tanke på att tågen med sannolikhet inte skulle gå som de skulle, så ringde jag och avsade min tid.
Som det ser ut just nu är tågen minst en timme försenade, så det ser inte så lovande ut för morgondagen. Skulle kunna hoppa över en eller två föreläsningar, men imorgon har jag en labb och några timmar på Lindex (även 5 timmar på tisdag) så vill helst inte stanna hemma. Men vad ska jag göra? Utan körkort och bil har jag inte så mycket till val..


Ny design - igen!

Kände att det var dags för en ny design, som känns lite mer Elin :)

Var också så trött på det gråa, vill ju ha vår nu!

Livet är en dans på rosor

men det är en dans med svåra steg

Vaknade klockan 6 av ännu en natt med konstiga drömmar. Blir galen på dom! Var också skithungrig när jag vaknade, men skulle inte gå upp förrän klockan 7. Somnade om tillslut och när jag väl vaknade ville jag bara ligga kvar under det varma täcket. Vilket jag kunde ha gjort, eftersom jag fortfarande är hemma. Skippar Örebro idag, eftersom det var stor chans att vår första föreläsning blev inställd p.g.a. att föreläsaren kunde bli insnöad i sitt hus i skogen. Den andra föreläsningen skulle jag ha blivit försenad till, eftersom tåget jag skulle ha tagit är nästan en timme försenat.

Så blir att plugga lite hemma idag, inte mig emot :)

Jag som verkligen inte är en sportintresserad tjej, har tittat ovanligt mycket på OS och tycker faktiskt det är riktigt intressant. Det blir ju spännande så fort det är en svensk med och vi har redan tagit tre medaljer, så det gör det hela mycket roligare. En stor eloge till Anja Pärson som efter störtloppskraschen tog brons i superkombiantion igår! Visar på en stor envishet och vinnarskalle, det är vekligen starkt!

Förutom skidor tycker jag curling är kul att titta på, vi har ju ganska duktiga svenskar där med, iallafall Anette Norberg och hennes tjejer :)

16 Februari

Idag är jag fri från förelsäningar men måste sitta och plugga kemi, för har tenta imorgon och som det känns nu, så kommer det inte gå jättebra. Men ett godkänt borde jag klara iallafall.
Har för tillfället tagit paus för att laga mat - vårrullar, ris och chilisås :) 

Ikväll kommer Issa och Jocke hit med semlor :)

12/2

Känns inte som det är fredag, men skönt att det är det iallafall.
Blir jobb x2 hela helgen. Bion ikväll, Lindex + bion imorgon (ska även se filmen, så är inte hemma och får nåt käk förrän kl 21!!) och bion även på söndag kväll. Däremellan, dvs söndag, så är det kemiplugg som gäller. Kan inte de där bindningarna sätta sig någongång?

Fanns väl inte så mycket mer att säga, så trevlig helg på er!

Finally

Efter några om och men (igår sa de att Posten hade slarvat bort den)så har jag äntligen fått hem min fina iPod :)
Så har ägnat kvällen åt att lägga in musik på den.
Har även hunnit vart i skolan, pluggat, lagat mat och ätit Ballerina Kladdkaka, supergod! 

Funderar på att lägga mig i sängen och titta på film.

Är riktigt sugen på att köpa One Tree Hill- boxarna. Har sett några avsnitt på femma nu under ett par veckor och det är en serie helt i min smak. Den första säsongen kan ju ändå inte vara så dyr ;)


Tradera


Nu ligger mitt kitobjektiv ute på tradera!
http://www.tradera.com/Nikkor-Objektiv-18-55mm-f-3-5-5-6G-ED-II-auktion_106949385


Köping

Lite bilder från förra helgen

Mobbad Kyl                                                              Max gör partytrick - Tops i näsan



Systrarna Albihn - syns det?


(Max) Marcus & Jocke                                         Issa & Marcus

When I Need You

Blev inget jobb för mig idag, de hade sett fel på schemat tydligen. Men gjorde mig inte så mycket, eftersom jag fick jobba igår.
Så när jag kom hem var jag själv enda till kl 18, riktigt skönt, inte ens hundarna var hemma! Nog för att jag bara låg i soffan och kollade på Djungel- George ^^
När familjen kom hem käka vi tacos, kika på Melodifestivalen och sen Dante's Peak. Bra och spännande film!

Idag borde jag plugga, men söndagar verkar bli de enda dagarna jag inte behöver åka iväg till örebro för jobb eller föreläsning, så jag vill passa på att bara slappa. Så jag borde med andra ord plugga mer i veckorna!

Ska börja med en hundpromenad iallafall, så får vi se sen vad jag har lust med!


Usch, vad blek jag är!

Rock on!



Jag och poser, haha! Ville mest visa mitt nya armband och mitt fina gitarr- örhänge :)

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu!

Nyss ringde den nya butikschefen på Lindex i Örebro och som det lät kommer jag fortsätta jobba extra där under våren, skitkul :) Fick ca 5 tider på en gång, så bra att veta att man kommer få lite extra cash! Kommer behövas, för måste införskaffa mig en ny mobil snarast och igår såg jag en skitsnygg klocka (röd självklart), som jag verkligen vill ha! Men den ligger inte i den billiga prisklassen, men räcker med att jag jobbar en hel söndag så har jag råd med den :)
Ska även köpa en ny vårjacka imorgon på jobbet, så bra med personalrabatt!
Kommer även ett litet paket till mig i början på nästa vecka, så nu kan jag äntligen njuta av bärbar musik igen - med ett par väl fungerande hörlurar!



Idag har vart en lång dag, så nu ska jag städa lite, sen käka med familjen innan jag åker till Sabina och chillar framför Let's Dance!

Puss på dagen!
Förutom sega föreläsningar med Farbror Melker och Hectór Elizondo, som jag trodde var samma person som Anthony Hopkins! Internskämt inom klassen.. :)

Bad Romance

Tenta igår, känner mig säker på 8 poäng, vilket är det som krävs för godkänt, så jag hoppas jag får några mer poäng :)
Skulle åka hem med elvatåget så jag kunde få skjuts hem av mamma som skulle hem på lunchen, men inte blev det så!
Tåget var först försenat en havtimme, sen när vi väl har kommit iväg så stannar vi typ en kilometer från stationen på grund av växelfel. Men då skulle vi åka över Frövi, men bara vänta på 4 tåg först.
Halv ett var jag i Arboga och då fick jag gå hem i det här jävla snöovädret. En timme tog det..

Gjorde iallafall jättegod köttfärssås när jag kom hem, med chili och vitlöks- tomatpuré, mums!
Efter det tog jag det bara lugnt hela eftermiddagen och kvällen, skönt för en gångs skull.

Nu har precis gjort mig iordning, med smink och kläder. Saknas bara frukost med ägg och mackor :) Kommer behövas, för idag har jag två föreläsningar 13-17!

Är det bara jag som tycker att introt till Lady Gagas Bad Romance låter som BWO?

Inge heureka här inte

Idag har jag varit ganska effektiv. Innan klockan tre hade jag läst igenom mina anteckningar, gjort alla uppgifter till de fyra kapitlena vi har tenta på, lagat mat och vart ute med hundarna i en timme.
Sen läste jag igenom boken en gång, sen fick det vara. Har inte fattat vissa grejer helt än, men kan ändå inte sitta dagen innan och lära mig något nytt till en tenta.

Nu ska jag gå och duscha, sen blir det sängen!

RSS 2.0