What makes me happy


What a beautiful time of year


Myshelg med familjen

Fick besök hemifrån av hela familjen (minus hundar) under påsk :) Vi åkte på en liten tur till Gamla Linköping igår i det fina vädret.


Våren är här nu!

Drog med mig Dan och gick ut för att rasta kameran för första gången denna vår. Det var härligaste vädret på länge och jag kunde t.o.m. gå utan jacka klockan halv sju på kvällen :) Fast det ska inte bli en vana, för har blivit förkyld - igen!! Blir lite smått irriterad på att vara sjuk oftare än jag är frisk.

Detta är en av ca 100 bilder vi tog. De andra var inte lika seriösa ;)Ett annat vårtecken är alla jävla flygfän som kommer in genom fönstret på kvällen, det driver en till vansinne med sitt surrande när man ska sova...

Sooooolen!

Har vart en underbar helg :)
I fredags satte jag upp nästan alla mina tavlor och igår åt jag grillat med Dan, Erik, Simon & Marta, mysigt mysigt :D Tror inte det var någon i Ryd som INTE grillade.
Har nyss röjt lite i lägenheten, får ju besök av la familia nästa helg, så alla måste få plats ^^
Nu ska jag åka och köra step med Marina sen baka kakor om jag orkar!

:)


De små sakerna som gör en glad

Nu har massa endorfiner släppts lös (har faktiskt tränat lite idag!) och jag känner mig på mycket bättre humör :) Tog fram måttbandet och fick mig en riktigt glad överraskning. Midjan och höfterna har tappat några centimeter sen i höstas. Har ändå inte tränat mycket alls. Tror det gjorde mycket att jag flyttade hemifrån och inte stoppade i mig lika mycket sötsaker varje dag. Hemhemma står alltid något framme och då är det svårt att låta bli ;P

Det känns också mycket bättre inför tentan på fredag, vilket även det bidrar till mitt humör!

Ska snart kila iväg till affären, tänker unna mig lite cashewnötter till Grey's ikväll :)

Frustrerad

Början av veckan har inte vart helt på min sida.
Igår börjar morgonen med att mitt abonnemang inte fungerar. Det går inte att skicka sms och när jag ringer någon så säger de "ditt abonnemang är spärrat för sådana här typ av samtal", WHAT?!?!?!
Senare på dagen ser jag att Winnerbäck har släppt sitt turnéschema och till min besvikelse ska han inte spela i Linköping, utan bara i Göteborg, Malmö, Umeå, Stockholm och några städer i Norge. Men det löste sig ändå, ska åka ner till Göteborg och se honom med Sofia :)

Igår kväll var jag bara allmänt tjurig så tog ett tag innan jag kunde somna.. Vaknade sedan kl 04 och var jättepigg, men hade ingen större lust att gå upp ur sängen då. Somnade om efter ett bra tag och missar båda mina väckarklockor, på en timmes intervall! Jag som skulle upp tidigt och tvätta OCH hinna till skolan.
Hälften av tvätten är iaf i maskinen nu, får väl ta resten imorgon!

Till råga på allt så är jag väldigt stressad, har tre stora saker som ska vara klara på ca två veckor. Jag känner mig seriöst snart utbränd! Kroppen säger ifrån, jag känner mig yr och orkeslös. Men det är väl bara att bita ihop, snart är det över!

Så, då fick jag "avreagera" mig litegrann. Stackars dig som orkade läsa allt ^^

Jag skulle kunna sova i 100 år

God Morgon

Jag är tröttare än tröttast! Den helgen har blivit helt fel. Ute i fredags och ute i lördags, sent i säng och skapligt tidigt upp. Sent i säng igår med, så vet inte hur jag ska orka med den här killerdagen. Föreläsning 9-12, labb 13-17, vårmöte med sektionen 17-...?
Egentligen skulle jag har vart på skolan till kl 8 för att söka lite info i bibblan, men hoppas på att det jag redan har hittat är rätt eller att någon mer i min projektgrupp har tänkt till lite och också sökt information.

Som en bra start på denna underbara dag så får jag äta mackor utan pålägg bara för att jag var lat och inte orkade gå och handla igår. Sen är min mage som den är också.. Fast det är ju vardag numera, but why?

Om jag tyckte denna helg var jobbig, hur ska det bli nästa helg? En tredagars, med alkohol denna gång också.. ;) Hehe, är nog inte så farligt som det låter. Har kommit fram till att jag knappt behöver köpa någon alkohol själv, så blir ganska lugnt!

Ciao!

RSS 2.0