Hoppet är det sista som överger en

Åkte tillbaka till Linköping idag efter nästan en hel vecka hemma i Arboga.
Fortfarande ledig två dagar till, skönt :)
 
Tog tag i lite städning när jag kom hem och ska snart handla. Har lägenheten för mig själv till imorgon kväll, faktiskt lite skönt ibland ;) Men saknar min sambo såklart!
 
Nu hoppas jag solen är här för att stanna, helt underbart ute, kunde bli några grader varmare så man kan ta fram skinnjackan och conversen, eller iallafall sluta blåsa (Linköping blir nog vindstilla ungefär när helvetet fryser till is). 
 
 

Full fart

Har i princip suttit still hela veckan och bara tagit det lugnt, vilket var väl behövligt! Men idag var det full fart!
Först tog jag med kusinerna till badhuset några timmar, riktigt kul :) sen gjorde jag mig iordning för att åka och fira min faster, efter det gick jag på bio och umgicks med Erika och har precis landat i sängen.

Imorgon kommer mina två andra kusiner och min morbror över på påskmiddag och på söndag åker jag tillbaka till Linkan. Det var det påsklovet :)

Tror jag har svalt en pingisboll

Har gått och blivit sjuk, inte så bra tajmat i tenta-p. Halsen är svullen och jag känner mig alltmänt seg i kropp och knopp.
Fick hem lite fler bakböcker igår, som jag hittade på bokrean på adlibris, så nu är jag redo för matbröd, tårta, dessert och kakor!
 
Vet att det här inte ritkigt går ihop sig, att vilja baka massa godsaker samtidigt som man vill bli fit! Men jag har sagt att det får vara lite lyx på helgerna :) Har inte riktigt hållt den regeln nu efter FF men när jag blir frisk igen och tenta-p är över ska jag få in rutinen igen. Orkar/hinner knappt laga och tänka på mat när tentaplugget är igång, så det får bli lite som det blir. Tror att jag får sätta ett långsiktigt mål med min träning om jag ska orka med. Måste verkligen satsa på plugget nu, inte långt kvar!

Sweets

Passade på att införskaffa ett exemplar av sju sorters kakor när den ändå var på rea på Ica, jag har blivit riktigt sugen på att baka massvis med småkakor. Perfekta att frysa in och ta fram till helgen eller om man får främmande :) Så i tisdags vart det en omgång med märtas skurna och någon slags kokoskaka, som egentligen skulle ha varit kokostoppar men jag hade lite för lite kokos så de flöt ut.. men lika gott för det!
 

Är sugen på att baka något mer - det passar ju såhär i tenta-p när man blir som mest kreativ att göra annat än att plugga. Jag har hittat lite olika kakor jag skulle vilja baka, dels några cookies som verkar riktigt goda och sen en sockerkaka med vaniljkräm. Måste ju ladda upp med massa gott inför finalen i Melodifestivalen på lördag. Fast bidragen iår är väl sådär, ingen klockren favorit som Loreen var förra året.
 
Nu ska jag återgå till styrdiagram och försöksplanering!
 

Minisemester

Tog lite "semester" i helgen och åkte hem till mamma och pappa. Skönt att bara slappa, äta god mat och inte tänka på skolan i tre dagar. Ladda batterierna för att klara tre veckros tentaplugg. Pappa fyller på torsdag så vi firade lite i förskott på Wild West Steakhouse i Örebro, så god mat! Oxfilé, med dollarchips, coleslae, aioli, bea och en halv majskolv. Till det ett gott merlotvin. Tobleronefondue med frukter, mashmallows och maränger fick avsluta middagen :)
Under middagen var det livemusik också, en kille som spelade gitarr och en som sjöng. Bra låtar och riktigt mysigt!
 

Resultatet

Februari är över. Fighten har gått lite upp-och-ner, men nog har jag chockat kroppen och fått en bra start med träning och kosthållning. Jag har lärt mig väldigt mycket, mest att saker tar tid och de måste få ta tid också.
Jag har inte riktigt uppnått de resultat jag hade önskat, så jag tänker fortsätta med det här konceptet i så stor utsträckning som möjligt. Men jag tänker ta några vilodagar, för annars orkar inte min kropp.
 
Vad blev resultatet då?
Vikt: -3,7kg
Midja: -5cm
Höfter: -2cm
Stuss: -4,5cm
Vilopuls: -17slag/min
Tycker inte om att visa min kropp såhär, men jag vill ändå visa alla andra att nåt har hänt iallafall. Men fyfan vad jag är sned i kroppen!! =/

RSS 2.0